Sevmiyorum bu parlatıcı işini çok fazla. Şimdi multi parlatıcı geliyor, piano black gibi yapabilmek için.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
PlastiDipped my WHOLE 05-09 Mustang GT (Grabber blue) with 2013 style taillights - YouTube
Adam, kaportayı gövde çizgilerini ve hatta farların alayını plastidiple yapmış. Sonuç mükemmel![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
benim bir sorum var
bunu atmadan önce, alttaki boyayı ne ile temizlememiz lazım?
alkol olurmu mesela ?
tiner gibi birşey dışında alttaki boyaya zarar vermesin ama temiz olsunki plastidip güzel tutunsun.
Komple bi aracı plastidip ile kaplamanın maaliyeti ne kadar şu durumda ? Elemanlar çatır çatır kaplıyorlar![]()
Jersey dahil 800 tl civarı orta segment kaplanıyor kardeşlerim
Piano black ne durumda?
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Muayeneden sonra kaplatsam mı diye düşünüyorum ? Şu an aracın tavanında güneş yanığı ve kaputta taş izleri felan var.Oralarda belli olur mu kaplasak acaba ?
3,5 kılo gıdıyo ortalama dıye bılıyorum
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
D segmenti araçlar dahil 3.5 4 kg gidio. Daha ufaksa daha ucuza mal olur. Kalın kat olduğundan çiziklerden kapatır
Kankam kesinlikle daha iyi olmuş. Malzemeden kaçmadın inş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)