yok kankam araba çok kirliydi bir de iphone3 le çekince iyi çıkmadı ama panjur 10 numara oldu 4 kat attım çok güzel kapattı![]()
yok kankam araba çok kirliydi bir de iphone3 le çekince iyi çıkmadı ama panjur 10 numara oldu 4 kat attım çok güzel kapattı![]()
Jant kampanyası ile jantlarının rengini değiştiren oldu mu ? 4 adet 17" için o kadarcık sprey yeterlı olur mu ?
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Jant kampanyası alacaksınız. Özellikle jant için yapılmış kampanyamız. 2000 e yakın araç kaplandı bu şwkilde
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yeni uygulamaseffaf koruma
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Hahahahha bu şeffafa bayılıyorum. Uygulasanda hiçbibok gözükmüyor. Birde uygulama resmi koydunmu harika oluyor![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
emre_ ulaş abi onda var![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
tago abicimBiz bu plasti dip ile bijonlarıda boyayabilirmiyiz? renkli bjon gbi durması için?
AP Type-R
Tabikide. olur
e gelsin artık şu piano blackler hadi ama
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Selamlar Tago, Ankara Batıkentte yasiyorum. Şaşmaz Ostim taraflarından ürününü elden görerek satin alabiliecegim bayiiniz, işletme yada arkadas var mi? Bununla ilgili adres telefon ve fiyat bilgisi rica ediyorum.
Aracımın kaput, tavan ve spoilerini plastidip ile kaplamak istiyorum. Ürünün mavi renginin tonunu merak ediyorum. Aracim acik mavi. Tabii ki birebir aynı renk olmasini beklemiyorum ancak söz konusu parcalari mavi yada siyah (yada gri) kaplamak konusunda kararsizim. Bu yüzden de Türkiyede sattiginiz mavi ürünlerin uygulama fotograflarini, rengi görmek acisindan merak ediyorum.
Bu üc parca icin websitenizde linkini asagida ekledigim ürün yeterli olur mu? (preval mini)
PlastiDip Preval Mini Kampanya
Aracimin rengini görmeniz yorum yapmaniz acisindan aynı renkteki aracin fotografini ekliyorum.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)