Ben izmirde oturuyorum o yüzden şengün boyanın fiyatlarını referans aldım toplam maliyet 151 tl ama buna birde nxt cilayı eklersek 196 tl yapıyor. İlk önce ultimate wash and wax ile yıkamayı yaptıktan sonra aracı kuruluyoruz daha sonra quik detailer yardımıyla kili araca uyguluyoruz sonrasında ise varsa nxt ile yoksa da hızlı cila ile uygulamayı yapıyoruz.Sıralama bu şekilde..
Bu şekilde oluyo sonra daha fazlasını istiyosun oda yetmiyo daha daha gidiyo bu işler hastalık gibi valla
O 157 lirayla çok kez arabayı yıkatabilirsin ama konunun başından beri belirtildiği gibi bu bir hastalık haftasonları arabayla uğraşmak onu temizlemek bana haz veriyor ayrıca kimse benim aracıma ayırdığım kadar vakit ayırıp onu o özenle temizlemiyor
O 157 lirayla çok kez arabayı yıkatabilirsin ama konunun başından beri belirtildiği gibi bu bir hastalık haftasonları arabayla uğraşmak onu temizlemek bana haz veriyor ayrıca kimse benim aracıma ayırdığım kadar vakit ayırıp onu o özenle temizlemiyor
yok yadırgamadım zevk işi tabi ama hemende biterse çok para diye düşündüm
Daha dur virüs tüm vücuda yayılmamış. Hele bir yayılsın, bu seferde başka araçların parlaklıklarına ve dairesel çizikelrine bakmaya başlayacaksın sonra da evdeki çatal bıçaklardaki çizikler gözüne gözükecek, en sonunda da hepimizi aynı koğuşa koyacaklar biz deli değiliz diyeceğiz ama çok geç olacak
İç sesimi ve davranışlarımın aynısını yazmışsınız, kendimi buldum yorumda
157 liraya hadi 160 diyelim kargosuyla beraber 8 defa kaliteli yerden 20 tl ye yıkatırsın lakin hiçbir zaman o ürünlere SAHİP olamassın yıkamacıya araç olursun