Diğer sıvılara göre köpükler daha iyi bence![]()
Diğer sıvılara göre köpükler daha iyi bence![]()
...
Köpük kullanmayı hiç sevmiyorum , carpex'in kırmızı sprey olanı başarılı baya
bunuda denemelik çekmiştim ,baya bir ıslak görünüm veriyor atma yapmıyor araç sürerken
![]()
carpex in köpüğü fena değil ama lastik tam kuru olması lazım.ıslak olunca ince yanakta jantlara da bulaşıyo.
ben carpex kullanıyorum sıkıp 5 dakika bekliyorum ve süngerle güzelce siliyorum 4-5 gün parlak olarak kalıyor
ibretlik paylasım olms abiemeğine sağlık
ben carpex sprey kullanıyorm oda tatmin edici.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Koca karı cilası tarifi veriyorum beyler bende bir taksiciden duydum uyguladım seneler önce superdi.. Önce boş bir konserve kutusu alıyorsunuz içine yarım kutu kola jöle kıvamına gelecek kadar arap sabunu ve krem saç briyantini koyup güzelce karıştırıyorsunuz o sıvıyla jöle arası bir kıvama geliyor,sungere biraz surup lastiğe yediriyorsunuz ben böle parlatan bişey görmedim.sonra lastigi catlatır die dşündüğümden ve hazırlamaya usendiğimden bıraktım kullanmayı ama tavsiye ederim cilaların bulunamadığı yerlerde.
Merak edenler için
18.11.2011 Bauhaus fişinden ürünlerin fiyatlarını aktarıyorum
- Arexons - 16,95 TL
- Nigrin- 15,95 TL
- Sonax - 13,80 TL
- Carpex - 12,50 TL
Meg NXT Spreyide deneyin oldukça başarılı.Bu arada Endurance'ın da spreyi çıkmış![]()
burda detaylı temizlik felan yapanların kullandıgı yeşil bi sıvı var çok etkili su görmedikten sonra bir hafta kadar cam gibi parlak bir şekilde duruyor ürünü burda kimyasal üretim yapan bir fabrika üretiyo 5 litresi 50tl
Update, nihayet değil mi
Efendim her ne kadar fotoğraflar 3 gün öncesinede ait olsa, şu an çok bir değişiklik yok, çünkü geçen günkü seyahatimde yolda yağmur-çamura denk gelmedim.
Arexons'un durumu
Carpex'in durumu
Nigrin'ın durumu
Sonax'ın durumu
Görüntü olarak hemen hemen aynı gibiler ancak ilk başta Carpex etkisini yitirdi. Sonra Sonax yitirdi. Şu an Nigrin ve Arexons fena durumda değiller ama hiçbiri yağmurda ve çamurda parlaklıklarını koruyamadı.
Işık şartları daha iyi bir ortamdada fotoğraf çekerim ancak bu görüntülerden çok bir farkı olacağını da sanmam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)