Siyah araç özen ister kesinlikle fırça söylememe bile gerek yokda vurmamak lazımyanından bile geçmemeli ve kullanınan bezler mikrofiber olmalı bide araç tozlu iken yıkanmamalı cila sürmeli ve pasta zamanında yapılmalı vernik ne kadar çiziksiz olursa o kadar parlak olur cunku, Ürün olarak teflonlu cilalar...
abi naptin asindiricisi az sonra cok olani yaparsak guclu asindiricinin biraktigi cizikleri ne yapacagiz?
once en guclu pastayla Compound yapilir sonra orta asindiriciyla Polishing yapip compoundun biraktigi cizikler daha sonrada dusuk asindiriciyla Finishing yapilip polishingten kalan cizikler alinir sonrada glaze wax sealant a gecilir..
benim tavsiyem orta derece bir asindiriciyla PoorBoy's World SSR-2 olabilir, Meguiar's 205 olabilir, Menzerna 2000 olabilir Polish yapip uzerine PoorBoy's World SSR-3 yada Menzerna 3000 le Finish yapip uzerine 3m Machine Glaze yada ChemicalGuys Glaze kullanip uzerinede Collinite 915 wax kullanilmasi.. hemen hemen her arabaya uygun recete budur![]()
Titiz adam için siyah çok zor bir renk eski arabam siyahtı arkasını silerken önü toz oluyordu yetişemiyordum![]()
farecla dark glaze diye geçer 30 40 tl boyacılarda bulabilirsin
yumuşak padle 1000 devir civarında gezip sileceksin, kurutmaya gerek yok.
Farecla - Home
http://farecla.com/#/318
burda da videolar
Built to fall....
Arkadaş bu yazdıkalrınızdan bir ..k anlamadım hepsi birer şifre gibi yemin ederim ,atıyorum şu şampuanı kullanacaksın xxxdon,sonra çizik giderici şu markanın bu ürününü xxşut,daha sonra parlatmak içinde xxnxt kullancaksın dersin biter ne arkadaş bu yemin ederim kafam allak bullak oldu arabaya ne sürecegimi şaşırdım diyebilirim
Bilal pazar günü temizleriz kardeşim bizim siyahda biraz bakım istiyor 2 sini bir arada hallederiz.
Yıkamacıda organik detarjanla yıkatırızz mikro fiber ile kurulatırız sonaxın elle sürülen kılcal çizikler için kırmızı kutu cilasını süreriz kurularız üstüne birde nxt yapıştırdıkmı tamamdır bu iş,
Maliyet olarak 10 tl yıkama 17 tl çizik giderici cila 45 tl nxt 72 tl biter diye düşünüyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
İşin işinden çıkamadım Yaşar abi. Temizleyelim siyahları pazartesi. 72'ye çözersek iyi yoksa buradaki her önerilen ürünü alıcam teker teker deneyecem![]()
Peki tozdan kurtulmanın yolu yok mu?
5 ayda 3 kere yıkattım kış olduğu halde yarım saat sonra tozlanıyoryazın düşünemiyorum
![]()
clearkote red moose glaze + 3 x victoria concours wax
burdaki uygulamayı inceleyin.
http://www.autopia.org/forum/click-b...d-wax-wow.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)