He bu resmi koymusken benim en cok merak ettigim konu su mesela aracıma gecen pasta cila yapıldı dedim ya ben hep arabamı kendim yıkarım su kılcal ince ince dairesel çizikleri bu olayla kaybedebilirmiyim acaba Yada nasıl kaybolur ?
Printable View
He bu resmi koymusken benim en cok merak ettigim konu su mesela aracıma gecen pasta cila yapıldı dedim ya ben hep arabamı kendim yıkarım su kılcal ince ince dairesel çizikleri bu olayla kaybedebilirmiyim acaba Yada nasıl kaybolur ?
Swirl X'in tam olarak görevi nedir Hakan abi ?
Paşam bu, yumuşak boyada yani Subaru'da elle uyguladığında (belki bileğin koptuğunda falan :) )sonuç alabileceği iddiasında olan ancak makina ile daha güzel sonuç veren M83'den daha ağır 12 üzerinden 7 aşındırıcı oranına sahip yani neredeyse orta ile ağır aşındırıcı arası bir üründür.
Abi sen yetkili birine benziyosun beni bilgilendirir mısın bu ışık testi yapıyoruz ya arabaya son kez soruyorum bı daha sormuycam kafa sisirmiycem şimdi ışığı vurduk arabaya arabada ufak ufak dairesel çizikler var diyelim birde bitince vuruyolar ışığı arabaya cam gibi hafta ici arabama komple pasta cila yapıldı demiştim üzerine Black hole glaze ve colonite yapıyorum aynı sekilde cam gibi oluyor dogrumuyum acaba ? Virüs yedi bitirdi beni abi nerden bulaştım bu ise ya kurtarın beni
Estağfurullah, ne kafa şişirmesi. Virüsten kurtulamazsın geçmiş olsun. :D:D:D
Dediklerin, özetle doğrudur. Ama pasta cila yapılan aracında dairesel çizik yoksa black hole yerine bence direkt colli at.
Ama yok ben dairseller görüyorum diyorsan o zamanda aracını yıka, kurula, black hole ve colli uygula. (şimdi kil mil, ironx mironx yazacağım, dayak yemekten krokuyorum, black hole'de zaten temizleyici özelliklerde var kil olmadan takıl :))
Abi pazar görüşelim öyleyse. Foto falan cekiliriz hehehehehe bunca seyden sonra :)
İşlem sırasında bir sıkıntı varmı onu soruyorum :D biliyorum bu liste Vietnam kampı ama yapacak bişey yok ben kendime böyle işkence ediyorum :D Mekan sıkıntım yok xxxx Subaru servisini açtırıyorum pazar günü kendime :D açıyorum müziği soğuk içecek dinlenme köşem vs vs herşey var :D
yüzey çizikli olduktan sonra istediğiniz kadar glaze yapın sadece gizlemiş olursunuz, asıl parlaklık polish ile olur wax ve glaze ile bi yere kadar.
@34tb9544; arabana pasta cila hakkıyla yapıldıysa zaten yukardaki fotoğraftaki çiziklerin olmaması gerekir, glaze ile onları tam anlamıyla gideremezsin
Walla arabayı otoparka bıraktım hiccc bakmadım bile 10 gündür yatıyo şirket aracı spec yaptım :):):) şimdi için değil ılerde oluşucak çizikler için siyah sonuçta :)
şuan çizik olmadığını varsayarsak yukarda arkadaşlar tarif etmiş zaten glaze ve waxı nasıl yapman gerektiğini, yıkamayada dikkat edersen minimum çizikle binersin arabana :)
beyler adam ciddi inanıp bu işi yapms :D dün attıgı fotoya 3-5dk baktım :D harbi ayna gibi olmstu foto otoparkda cekildiği halde cok cok iyidi.
detay foto cektiysen paylas gökhan