hele bi sor neden yoksen arabayı getir biz cilalayp paraltak abi aypsn
![]()
hem hızlı hem cilalı araba olmamalı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hakan abi print aldım sayfayı![]()
fırsat kuponu niyetine
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Elinize sağlık çok güzel olmuş uygulama. Parlaklığın kalıcı olması ümidi ile.
Gökhan cherry wet wax'da getirtebilir misin kanka artık meraktan çatlıycaz iki fotoğraf gördük heveslendik mal yok))
kanka ben malları fazla tanımıyorum sen bana msnden filan anlatırsın gösterirsin bende isterim. gümrüğe takılmadan girmenin yolu varsada sokarız.
çünkü bazı ürünler kdv sini ödemek istesende vermiyorlar yok bilmem ne lazımmış yok efendim yasakmış özel izin gerekiomuş gibi bazı kimyasallara takıntı yapıyorlar. halbuki mal türkiyede aynısının başka markası migros rafında bile satılan ürün olsada kıllık yaptımı yapıyorlar ama bakarım çaresine.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Valla şu an gümrük çok sıkı, adamların ellerinde el terminalleri var, daha önce ülkeye x fiyattan giren malı sen x/2 fiyatla getirirsen yok kardeşim senin getirdiğin malın fiyatı bu sen eksik göstermişsin bile diyebiliyorlar.
Bunu bizzat ambarlıda lojistik hizmeti veren arkadaşımdan öğrendim. Her allahın günü kontrol var diyor.
Kimyasal ürünler tamamen sıkıntı, yok bilmem nereden onay olacak, yok kimyasal testi geçecek, yok şu, yok bu, anasının nikahı...
Özetle, aman dikkat.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)