Elinize saglık, saglam ugraşmışsınız belli![]()
Elinize saglık, saglam ugraşmışsınız belli![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Elinize sağlık çok güzel olmuş.Quuzu'yu yakından gördüm,Üzerinde 2-3 tane sinek patinaj çekiyordu tutunamıyorlardı![]()
Kim demiş beyaz parlamaz diye maşallah ellerine sağlık cok güzel olmus Q abi sende güle güle kirlet![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Honda nın boyasının ince olduğunu anlamalıyız
Su bazlı boyanın ben ta!........
İyi dileklerin hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz arkadaşlar
Teşekkür ederiz
Boya çok yumuşak ve çok ince, özellikle bagajda 80 mikron ölçünce rds'leride almak için yün pad ve ağır aşındırıcı kullanmaktan vaz geçtik. Zaten amaç rds'ler değil, dairsel çiziklerdi.
Evet, gereksizce fazla aşındırmamak lazım.
Ayrıca Teşekkür ederiz![]()
maaşallah. araç bide renkli olaydı dahada belli ederdi ama beyazında bu yanı güzel. çizilincede öyle çok belli etmiyor. ama polish yapıncada fotojenik olmuyor sürekli temiz görüntü için zaten beyaz tercihimdir.
bu arada bu armorall ı ben temin ediyorum ama değermi bilmiyorum kargo margo 20 dolar maliyet çıkarıyorlar. 1 kutusu ne kadar süre yeter yada kaç kullanım v.s ? ona göre değermi diye bi alayım yada almayayım. çünkü benim jantlarda beyaz çok belli oluyor balata tozu.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Profesyonellik belli oluyor ayrıntılardanEllerinize sağlık.
Benimde uygulama vakti geldide geçiyor bile kapını çalıcam hakan abi![]()
Teşekkür ederiz. Valla armorall minimum 4 hafta gidiyor. Özetle her ay kullanmak lazım. Ben bir kutudan en az 3 uygulama çıkartabilirim. Kullanımı kolay olduğundan tercih edilebilir. Çünkü sıktıktan sonra silme derdi yok. Birde el aşışırsa 4 kere bile kullanılabilir. Yani bu kaba hesapla bir kutu 4 ay rahat gider.
Siz nasıl getiriyorsunuz? Sürekli getirebiliyormusunuz ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)