Roger that.Hızlı cila kullanmıyorum her seferinde abanıyorum nxt'yi. :D
Ama sanırım wax kirliliği denen olay oldu.Her yıkamdan sonra nxt attığımdan dolayı vede ağır kimyasalla yıkamadığımdan wax artık tutunmuyor.
Printable View
Roger that.Hızlı cila kullanmıyorum her seferinde abanıyorum nxt'yi. :D
Ama sanırım wax kirliliği denen olay oldu.Her yıkamdan sonra nxt attığımdan dolayı vede ağır kimyasalla yıkamadığımdan wax artık tutunmuyor.
Nxt dayanıklı bir sealant değil, normal şartlarda da 1 ay falan dayanabiliyor. Bu tip soğuk havalarda dayanmaması çok normal. Yerin ve vaktin yoksa hızlı cila, ya da kapalı otoparklı bir avm'de nxt'yi atarsın veya katı wax sürersin. En azından bir sonraki yıkamaya kadar idare eder.
P.S : Soğuk havada aracı yıkattığın yerde yani kapalı olmayan bir mekanda aracı kuruladıktan sonra bırak nxt'yi istediğin cilayı at bir sonraki yıkamaya kadar bile tutunmaz.
jant temizliği için tek yapacağınız pasta cila ile jantları bulaşık singeri ile cilalamak sonuca inanamayacaksınız
Yook orayı anlatsam manyak dersin abi.neyse söyliyim arkadaşımın kapalı garajı var orda önce qd ile silip(ne olur ne olmaz yolda azda olsa kirlenmiştir diye) sonra ufo ısıtıcıyı 2 metre uzağa koyup öyle attım 2 defa :D hem ellerde üşümüyor :D Zaten sık yıkatan birisi değilim(kış ayları için).Ama her yıkama sonrası nxt garantidir.
wax and wet denedim, varligi yoklugu bir, yani araba zaten cilaliysa surdun mu surmedin mi anlasilmiyor. sonax in hizli cilasi fena degil ama, kayganlik sagliyor.
en kaygan yapan atos hydrorep ama..
şimdi cilalı şampuğanla yıkamadan,sonax hızlı cila kurulama ve sonra ayda 1 veya 2 nxt uyguluyorum.doğrumu yapıyorum aceba:confused: aracım opak beyaz
ama normal her yıkamadan sonra hozlı cilayı sıkıp siliyorum tabi
hakan bi ara detaylı konuşmamız lazım senle ne zmn musait olursun ve nerde olursun?
sonax hızlı cılayı dırek ıslak sıkıp fıber bezle 5 dakıkadan sonra kurulayınca efsane oluyo bence;jant temızleyıcı ıcınde guzel bence sonax al derım
Sonaxın jant temizleyicisi güzeldir 3 çeşidi var. normal türü zaten yapı marketlerinde bulunur. Bence gayet başarılı ürün ama sonax iç mekan temizleyicisi pek güçlü değil diyorlardı atas vinet ve apc ile karşılaştırılınca.