Ankara'yı bilmemde erdem boya veya direkt atas'tan sipariş geçersiniz, onlar sapa sağlam Ankara'ya kargolarlar.
Printable View
ben jant temizleyici olarak arexons kullanıyorum (turuncu renk) gayet güzel temizliyor jantı,balata tozlarından eser kalmıyor
edit : kendimi reklamcı gibi hissettim..:D
merhabalar.
ben aracımın iç trimleri için autoglym vrc kullanıyorum koltuk vs. kumaş döşemeler için şuan bişey kullanmıyorum.
dış trimlerde autoglym pc(39b) kullanıyorum çok memnunum. hızlı cila için şuan meguiars uqw kullanıyorum bitince de atas hydorep almıştım kullanan çok onu kullanıp deniycem ama meguiars uqw den vazgeçemem sanırım.
jant temizleyici için sonax jant temizleyici kullanıyorum sonrasında da fk1000p ile bitiriyorum.
şuanki kullandığım ürünlerden çok memnunum bi tek iç trimlerde kullandığım autoglym vrc 'yi göğüslükte artık kullanmıycam çok parlaklık veriyor :) daha mat'sı antistatik 404 alıcam yakında..
Kullandığınız ürünler gayet güzel forumları takip ediyorsunuz herhalde, VRC dış plastiklerde kullanabilirsiniz, 404 hangi ürün bilmiyorum ( 303 Aerospace olabilir mi ?) 303 çok güzel tavsiye ederim. Atas hydrorep te tek başına güzel bir ürün ancak biraz fazla etkili bir ürün araçta wax varsa bir kaç kullanımda etkisini yitiriyor.
Konu cilaya donmus ayri konu vardi sanki.linkteki iki urunude kullaniyorum is goruyor
Ben sonax'in bir kutu icinde satilan spreyini kullaniyorum jantlar icin. Fiyati 30tl civari olsa gerek Bauhaus'ta. Cok memnunum.