Uygulamamı paylaştığınız için teşekkürler.
Umarım aynı dertten muzdarip arkadaşlara yardımı dokunur...
Uygulamanın alıntı yapıldığı konuyu da ben paylaşayım bari![]()
Boya İsteyen Derin Çiziklerin Rötuş+Zımpara+Polisaj ile Giderilmesi
bu işleme niyetlenen arkadaşlara bu işte artık uzmanlaşmış biri olarak tavsiyem boyanın sadece kendisini uygularsanız boya iyi kurumuş dahi olsa zımpara veya polish esnasında boyayı almanız mümkündür. Boyanın içine bir miktar sertleştirici karıştırmanız boyanın iyi tutunmasını sağlar ve işlem esnasında zarar görme ihtimalini minimuma indirirsiniz.Bir diğer tavsiyemde boyası yanmış veya opak boyalı verniksiz araçlara bu işlemi deneyen arkadaşlar boyanın sağlamlıgından emin değillerse zımpara vurulmamasını tavsiye ederim. Tecrübesizlik o paneli hurda bir panele çevirebilir. buda benden nacizane bir tavsiye olsun
![]()
kendim opak renk araçlarda gayet başarılı yapabiliyorum %100 yok ettiğim çizikler oldu, rütuş boyasını ve içine koyulan dondurucuyu çok iyi ayarlatmak gerek , zımpara kullanılacağı için, metalik renklerde malesef sırıtıyor
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Metalik ve özellikle yeni araçların karışım boyaları icin pek başarılı olmuyor çünkü rutuş boyası değişik renk kalabiliyor. Opak renkli araclarda bir cok çiziği hallettik bu güne kadar hafiften vernik ile denediğimiz bile oldu![]()
ah bide konu fotoğraflarını görebilseydim iyiydi geçen gün başımıza kötü birşey geldi. Tam da şöfşr kapısında hem göçük var , 7-8 yerde rutuşluk yer açıldı ayriyetten göçüğün olduğu yerde boya çok derin bir şekilde çizildi.![]()
Bu çizik giderme işlemini Ankara irfan otoda yaptıran oldu mu acaba?Baya iddalılar konuşmalarında ama.Firmanın web adresi:
http://www.irfanoto.com
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)