Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
o kadar malzeme bendede olsa bende yıkardım ,imkanlar kısıtlı arkdaş biz napalım![]()
Bu uygulamayı diyorsunuz sanırım.Yabancı forumlarda buna benzer çok detaylı işler var kafayı kırmışlar.
HeavenlyDetails 3 month Nurburgring Detail...
İstanbulun azcık birazcık dışında kendi evimiz var.kapalı garajı var.Yerlerde mazgallı su kullanma imkanım rahat.Akşam 8'de başladığım uygulama sabah 8'de bittiğinde mutlu oluyorum.Cidden bu bir hastalık.Detailing bir virüs.Bende dw'den kaptım.Sonra bir baktım kıt kanaat öğrenci bütçelerimden polisaj makinesi-ped-ürün-basınçlı yıkama-bezler-fırçalar yaklaşık 600 lira ayırmışım.Sonrası zaten *****.Hani bende ilk zamanlar diyordum nasıl manyaklar var diye ama zamanla bende trafikteki araçlarda kılcal çizik arar oldum![]()
Ben butun gun ugrasırım dert değil ama ben yıkayınca araba showroomdan cıkmış gibi oluyor bi cıkıyosun sagda solda camurlu su bişeyler araba leş oluyor kuduruyorum lanet ediyorum yıkadığıma o yuzden bu mevsimde araba leş biniyorum kafa rahat mis.dün girişicektim iyiki bulaşmamışım bu akşam yagmur başladı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)