Biliyorsunuz eskiden aracımda çok fazla çizik vardı. Bi kaç ay önce avcılar meguiarsdaki arkadaşlar komple detailing yaptılar. Sonrasında 1 aydan fazladır yağmur çamur kar altında kaldı araba ve buzgibi havada don tuta tuta yıkadığım için gene çizikler olmuştur sanmıştım ama meguiarsda bi cilalı yıkama sonrası.
Aldığım şu son cilasını test ettim sonra sonuçları fotoladım. Halâ hiç çizik yok. Cilayı kendim attım kendim sildim. Bazı yerleri silerken yorulduğum için fotolarda bi kaç yerde cilanın lekeleri olabilir.
Buluşmada Clio RS ci aytuğ başkan 182ci VEL plaka veli YM plaka rs bahattin ve YKY RS ben.
İlk fotoda gördüğünüz benim dötüm
Detaylar:
Boya korumayı bi kaç ay önce resimlerdeki avcılar meguiars yapmıştı. Kullanılan malzemeleri sayamıcam uzun bi listesi vardı unuttum..
Bu günkü yapılanlar.
Cilalı meg şampuan ile yıkama
Ultimate Liquid Wax (Su Tutmayan Sıvı Boya Koruyucu Wax) İlk defa deniyorum ve nxtden çok daha hızlı ve kolay uygulandı. Tavsiye ederim. Suyuda test ettim su tutmuyor camlarada uyguladım. Bu cilayı camlarada uygulayabilirsiniz.
Elimdeki malzemeler:
NXT 2.0 Güzel ciladır.
Sonax Black Siyah arabalar için renk olayı güzel aracın rengi soluksa çok işe yarıyor. Boya korumadan önce faydasıını gördüm.
Ultimate Liquid Wax Bence hepsinden daha iyi ve daha hızlı. Su tutmaması çok güzel. Kolay emiliyor ve kolayca siliniyor.