işte motorda balata tozu problemi olmuyo zaten balata janttan dışarda durduğu içinama yağ olayı için hiç işe yaramadı bunu kullanıncada jantı benzinle ovalaya ovalaya temizlemem gerekti
![]()
Eline sağlık abi yine süper test yapmışsın.![]()
Bu ürün inceleme test olayına bir son versen iyi olucak bizimde ayarımızı bozuyorsun durduk yere bir sürü şey alıyoruz.
Sana bir soru kaç farklı marka jant temizleyici veya oto şampuanın var hatırlıyormusun ?![]()
jantları güzelce temizleyip kil yapıp kuruttuktan sonrada bu spreyi sıkıp bırakmıştım bi sonra ki sabahta binip motora gitmiştim silmedim yani bişey bu şekilde uygulanıyo diye biliyorum çünkü![]()
En son 1:100 sulandırılabilen ve yaptığım testler neticesinde pek yakında ismini vereceğim nano jant temizleyicisi aldım. Halen bir tane stac plastic ve cguys jant temizleyicileri de duruyor
Şampuanlara hiç girmeyelim, valla o konuda sanırım kantarın ayarı kaçtı.
Artık ürün aldıkça değil, mevcutları bitirdikçe mutlu oluyorum. Ama hastalık var, dün kaşıntı tuttu veliefendi tarafında yeni açılan bauhaus'a girip 1-2 ürün aldım 1 tanesi gene nano oldu
Yakında onlarında incelemelerini paylaşırım.
Yok ya, allah için hiç o konuda birisi gelipde bulaşmadı bile. Sadece işi gereği otomobil bölümünde duran çocuk aradığınız birşey varsa yardımcı olayım dedi, bende teşekkür ederim, bakıyorum sadece dedim. Bir daha da başıma gelip ekşimedi bile.
Bu arada orada bazı ürünler, özellikle nigrin'in ürünleri kozyatağı bauhaus ile kıyasla biraz daha uygun. Misal Nigrin evotec minuten wax 25 TL yerine 19 TL. (haliyle dayanamadım aldım)
valla kapalı otoparkta motoru yıkadım aynı otoparkın kuru bi köşesinde motoru ve jantları iyice kuruttum üstüne 2-3 saat geçtikten sonra armorall uyguladım gece bıraktım motoru yaklaşık 10 saat sonrada bindim motora yani kapalı otopark dediğimde özel bi otopark değil sitenin kapalı otoparkı hava alan bi yer nem olucağını sanmıyorum
bi ara karşıya geçebilirsem sizin yanınıza uğrıcam bikaç ürün almak için arabaya koyayım bi kutu armorall deneyelim bi arabada motorda işe yaramadı ama belki arabada yarar![]()
Hımm evet kusursuz bir uygulama olmuş o zaman başka bir sıkıntı olmuş, ürün bayat desem yok o olabilecek en en son ihtimaldir.
Neyse, yaz gelsin bir dolu inceleme var sıradaHepsini sırayla paylaşacağım. Mutlaka daha iyi bir ürün buluruz
Valla beklerim, buyrun gelin sohbet ederiz, ürün almak şart değil![]()
Bu arada eklemeyi unutmuşum, gözlemlediğim kadarıyla, Reload sayesinde araç bir nebze daha geç tozlanıyor.
Şimdi hava durumuna baktım yağmur yağacakmış. Hava kararmadan yağarsa birde yağmur altındaki boncuklanma ve su tutmama ile ilgili videolar çekmeyi planlıyorum.
P.S: Rahatsızmıyım, kesinlikle![]()
bu ürünü nerden temin edebilirim ?
Yağmur altında 1-2 video çektim, şansa yandaki araçta cilasızdı, aradaki fark çok net görülüyor, bir kaç saate videoları eklerim.
Hafif yağmurda Aquartz Performansı
Düşük debili su ile Reload'lu aracı kurulama
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)