User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Çizik Problemi

emiR16
    Misafir

Çizik Problemi

Aracımın kaputunda derin maket bıcağı izleri var alt alta 3 tane çizik.Bu çizikleri boyatmadan nasıl giderebilirim aracımı boyatmak istemiyorum sadece çizikleri boyatmak istedim fakat komple kaput boyanması gerekiyormuş.

Bu çizikleri nasıl yok ederbilirim üzerinde italy şerit var çizikleri saklamak için yaptım çıkartmak istiyorum fakat çizikler olduğu için çıkartmıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

d16y4
    Misafir
    başka yolu yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yokda boyansa ne olcak ki ? maddi sıkıntınız mı var

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komple boyatmaya gerek kalmadan çizikler giderilebilir,ama ince işcilik,sabır ve birazda el becerisi isteyen bir durum,internet te bilgiler mevcut çok kolay ulaşabilirsiniz. koyu renk araçlarda % 100 e yakın sonuç alınabiliyor ama açık renk araçlarda bir miktar rötuş izi kalabiliyor.zımparalama,rötuş boyama,ve kademeli polish uygulamları gerekiyor,çevrenizde büyük oto boya koruma uygulamaları yapan firmalar varsa bir görüşün,oradaki ustaların bazıları uygulama tecrübesine ve bilgisine sahipler.

EMRE KAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında boyanması gerekiyo ama şöyle yapabilirsiniz normal polyester macun yada galvaniz macun olmadan çizikler rapit macun denilen ve içine hiç bişi girilmiyen macunlarla kapatılabilir onun üzerinede çok dikkatli bi şekilde rutuş yapılabilir ancak aracınız kırmızı ve metalikse biraz belli oolur
    küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum

emiR16
    Misafir
    Maddi sıkıntıdan değil benim boyaya karşı alerjim var araçta boya işlemi istemem o yüzden araç alırkenden ilk dikkat ettğim konulardan bir tanesi boyadır.

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lüzumsuz bir şey bu boya takıntısı,hafif rötüş yaptır aracının rengindeki boyayla, sulu boya fırçasıyla sende yapabilirsin el becerin varsa.

emiR16
    Misafir
    Alıntı KaanBRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lüzumsuz bir şey bu boya takıntısı,hafif rötüş yaptır aracının rengindeki boyayla, sulu boya fırçasıyla sende yapabilirsin el becerin varsa.
    Öyle yapmayı düşünüyorum zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)