neyle yikiyorlar? fircasiz mi? sungerler mi
Valla dün anadolu yakasındaydım. Florya'dan önce Maltepeye, sonra Üsküdara, Üsküdar'dan arabayı yıkatayım diye Göztepe'deki Sonax'a geldim, forumda görmüştüm Formel yıkamayı, benim de aklıma geldi deneyeyim dedim, aradım aradım sonunda buldum, tam yanındaki sokaktayım, telefon geldi geri Üsküdar'a dönmem gerektiÖnünden geçip gitmek zorunda kaldım. İçeride kırmızı Golf veya Scirocco vardı yanlış görmediysem. Gerçekten inanılmaz sinir bozucuydu benim için
Bir daha ne zaman yolum düşer de gelebilirim bilemiyorum.
Onur
14' f30 316
Sanalpazar'da 52TL+kargo
Starklips'te 65TL+muhtemelen kargo
NXT SU TUTMAYAN BOYA KORWAX 532mlMEGUIARS 127182.0 « reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Parça Mağazası, klips, yağ ve bakım ürünleri
Dün bir benzincide 55 liraya gördüm almadım, siz 40 dediniz diye![]()
Onur
14' f30 316
Benim merak ettiğim şu; Ben Gökhan arkadaşımızdan Aquartz Reload alacağım,
Bu ürün ile Meguiars NXT arasında ne gibi farklar olur?
Yani benim aracım sürekli cila gören, veya sürekli cilalı şampuanla yıkanan bir araç değil.
Meguiars NXT ürünü, kıvamından ve sürülüş şeklinden sanki daha derinlemesine nüfuz edecekmiş gibime geliyor benim.
Aquartz Reload, cilası falan olmayan bir araçta Meguiars NXT gibi etki gösterir mi?
Boya ışıldar, parlar mı, hareler çıtırdan gitmiş gibi gözükür mü?
Onur
14' f30 316
ikisinin alakasi yok,
NXT cizik kapatan doldurcu ve temizleyici ozelligi olan, kolay kullanisli bir urun. Ama dayanikli degil.
Reload in temizleme cizik doldurucu ozelligi yok, ama daha dayanikli, dha uzun sure arabayi koruyacak ve araban zor kirlenecek. Cizik kapatmak filan istiyorsan gecici sure NXT daha cok isine yarar.
Built to fall....
Teşekkür ederim, öğrenmek istediğim buydu. O zaman benim hem NXT hem Reload almam gerekecek.
NXT yapmadan önce Reload'u tek olarak denerim, bakarım bana yeterli geliyor mu
Onur
14' f30 316
3-4 sene once gitmistim sonax bakirkoye o kadar kotu degildi.
Sonax'a uygulama yaptirmam ama yikamasi iyidir ya.
Built to fall....
Sefaköy autoZEN gidiyorsun ilacın oluyor![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Bakırköy spor kulübü iyidir, ne zaman gittiysem memnun kaldım.
Orda yıkatıp kendin nxt atabilirsin.
Formel yikamanin bu kadar ise yarayacagini hic dusunmezdim. Bugun kadir has'in ordaki sonaxta yikattim. Sahane.
Haftada bir formel yikatsan baska biseye ihtiyac kalmazmis izlenimi birakti bende ilk yikamada
Onur
14' f30 316
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)