Ben kullanmadım ama incelemelerine baktığımda baya iyi bir şampuan parlaklık olarakta, su iticilik olarakta. Madem cila atmıcaksın ikisi bir arada.
bi şekilde hortum kanalından akacak su lazım yani, şampuanı durulamak ıcın. Kova kova su dökmekle baya bi su harcanır istenen gibide olmayabilir ozaman. Benim hiç bi sekilde tazyik kullanma ihtimalim olmadığı için bu kadar detaylı soruyorum. Garajda yıkasam maksimum aracı köpükledikten sonra üzerine 5 litre bidonla su dökebilirim![]()
Geceleri yıkama kısmı boş olan petrol istasyonları kullanılabilir kapı önünde alan veya musluk yoksa, haricinde garajda yıkamak için yeterli uzunlukta hortum kestirip ev musluklarından birine bağlayıp kullanın derim, hatta yapı marketlerde satılan ayarlı bahçe sulama kafaları ile yeterli miktarda tazzik bile sağlayabilirsiniz evin su hattından.
Uzun süredir kullandığım meguiars mor şampuanım bitmek üzere yeni şampuan alacağım Bathe+ kullanmadım meguiarsın sarısınıda kullanmadım bu üç şampuandan hangisi daha iyidir . Meguiars Ultimate Liquid Wax cilasını kullanıyordum o da bitti onun yerine de NXT almayı düşünüyorum
Koruyuculuk olarak belki ömürleri kısadır ama parlaklık olarak meg ürünlerinden memnunum şahsen.nxt şampuan nxt wax ikilisinden son derece memnundum.3-4 yıkamada bi atardım nxt wax ı.Şimdi meg wash wax (sarı) şampuan aldım.Her yıkamadan sonra uygulamak için quik wax alıcam,bakalım bu ikili memnun edecekmi.
Merhabalar
Nxt wax gunumuz teknolojisi ve sartlari icin oldukca eski bir wax. Tamam bekleneni sunuyor olabilir ama ulkemizde imkanlar dahilinde bunca yeni ve bol cesit varken Nxt ye takili kalmak bence anlamsiz..
Birkac wax onerisinde bulunmak isterim. Akliniza yatarsa arastirip alirsiniz.
TEMPTATION 200ml
Likit Parlatıcı ve Koruyucu Cila - Buttery Wax 473ml
Mothers California Gold® Saf Brezilya Carnauba Wax (Katı) 3. Adım - 340 g
Şampuan olarak haftalik yikamalarda Valet Pro Concentrated Car Wash kullanilabilir. Guzel bir temizlemenin yaninda yuzeydeki korumayi da bozmaz. Her ay 1 yikamayi da Gyeon Bathe+ ile yapilirsa hem guzel ve devamliligi olan bir parlaklik saglanir hemde yuzeydeki wax ı desteklemis olursunuz.
Merhabalar Arkadaslar
Mequiars Ultimate Wash+ Wax Sampuanı almıs bulundum,Acıkcası bi iki arastırma yaptım elbette daha iyileri vardır ama sırf sampuanım bitti diye 15 gündür araba yıkamak istemiyorum Bundan Önce Soft99 Un Koyu renk arac sampuanını kullanıyordum cok memnundum.
Sof99 Sampuan + Nxt 2.0 Cila kullanıyordum.
Simdiki Kombinim ise Mequiars ultimate+ Sonax Yeşil Cila
Bu gece yıkama yapıcam serin olmasını bekledim Sonucları yazıcam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)