User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: meguiars 'ın cilalı sampuan

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bathe+ al o zaman Gyeon'un. Sarı Meg iyi bir şampuan değil bence.
    Yorumlar gayet olumlu su iticiliği olarak.Parlaklık durumu nasıl acaba tecrübe ettin mi?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben kullanmadım ama incelemelerine baktığımda baya iyi bir şampuan parlaklık olarakta, su iticilik olarakta. Madem cila atmıcaksın ikisi bir arada.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kovaya 2 kapak koyuyorsun üstüne suyu basıp köpürtüyorsun, eldivenle yıkıyorsun, suyla duruluyorsun. Makinaya ihtiyaç yokki zaten "foam lance" yani köpük yapıcılar ile kullanılacak bir şampuan değil.
    peki aşırı derece kalın tabaka kirli bir araçtada bu şekilde mi uygulanıyor ? Ayrıca suyla durulama yeterli geliyor mu yoksa basınçlı su ile yıkama kadar kusursuz olmuyor mu ?

Maddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takipteyim konuyu

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki aşırı derece kalın tabaka kirli bir araçtada bu şekilde mi uygulanıyor ? Ayrıca suyla durulama yeterli geliyor mu yoksa basınçlı su ile yıkama kadar kusursuz olmuyor mu ?
    Aşırı kirli arabada önce basınçlı su ile ön yıkama yapmak şart bence çizmemek için. şampuan sonrası basınçlı su ile yıkamaya gerek yok normal tazik yeterli.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aşırı kirli arabada önce basınçlı su ile ön yıkama yapmak şart bence çizmemek için. şampuan sonrası basınçlı su ile yıkamaya gerek yok normal tazik yeterli.
    bi şekilde hortum kanalından akacak su lazım yani, şampuanı durulamak ıcın. Kova kova su dökmekle baya bi su harcanır istenen gibide olmayabilir ozaman. Benim hiç bi sekilde tazyik kullanma ihtimalim olmadığı için bu kadar detaylı soruyorum. Garajda yıkasam maksimum aracı köpükledikten sonra üzerine 5 litre bidonla su dökebilirim

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fikir belirten arkadaşlara teşekkür ederim.Ph dengeli cilasız şampuanların kuyu suyunu basıp yıkadıktan sonra hiçbir artısı yok.Kuyu suyunu basınca ne ph dengesi kalıyor ne bişe.He kullanan arkadaşlar arıtılmış su ile yıkıyosa araçlarını başka.Ayrıca aracımı kendim yıkamıyorum,yıkamacıda kullanmak için alıcam.Her yıkamadan sonra cila atacak vaktim olmuyor malesef.Bu sebeple cila özelliğide olan bi şampuan istiyorum.Tercihim sarı meg olacak sanırım
    İki türlü de PH kağıdıyla ölçmüştüm, denge şaşmıyor

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bi şekilde hortum kanalından akacak su lazım yani, şampuanı durulamak ıcın. Kova kova su dökmekle baya bi su harcanır istenen gibide olmayabilir ozaman. Benim hiç bi sekilde tazyik kullanma ihtimalim olmadığı için bu kadar detaylı soruyorum. Garajda yıkasam maksimum aracı köpükledikten sonra üzerine 5 litre bidonla su dökebilirim
    Geceleri yıkama kısmı boş olan petrol istasyonları kullanılabilir kapı önünde alan veya musluk yoksa, haricinde garajda yıkamak için yeterli uzunlukta hortum kestirip ev musluklarından birine bağlayıp kullanın derim, hatta yapı marketlerde satılan ayarlı bahçe sulama kafaları ile yeterli miktarda tazzik bile sağlayabilirsiniz evin su hattından.

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun süredir kullandığım meguiars mor şampuanım bitmek üzere yeni şampuan alacağım Bathe+ kullanmadım meguiarsın sarısınıda kullanmadım bu üç şampuandan hangisi daha iyidir . Meguiars Ultimate Liquid Wax cilasını kullanıyordum o da bitti onun yerine de NXT almayı düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koruyuculuk olarak belki ömürleri kısadır ama parlaklık olarak meg ürünlerinden memnunum şahsen.nxt şampuan nxt wax ikilisinden son derece memnundum.3-4 yıkamada bi atardım nxt wax ı.Şimdi meg wash wax (sarı) şampuan aldım.Her yıkamadan sonra uygulamak için quik wax alıcam,bakalım bu ikili memnun edecekmi.

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben cilasız, ph nötr şampuan kullanıyorum( Gtechniq G-Wash-Gyeon Bathe+-Nanolex Pure), üstüne de AF Finale-Sonax BSD-Gtechniq C2V7... Aracın parlatma işine şampuan karışmasın QD ve Wax-Sealant bu görevi yapsın.
    Alıntı JDMazda_GTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul yazıyor avatarınızda.Eğer orda yazılım ile uğraşan yoksa ülkeyi terk edelim hemen Yazılımın başkenti orası yaw

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koruyuculuk olarak belki ömürleri kısadır ama parlaklık olarak meg ürünlerinden memnunum şahsen.nxt şampuan nxt wax ikilisinden son derece memnundum.3-4 yıkamada bi atardım nxt wax ı.Şimdi meg wash wax (sarı) şampuan aldım.Her yıkamadan sonra uygulamak için quik wax alıcam,bakalım bu ikili memnun edecekmi.
    bende uzun süredir meg nxt şampuan ve wax kullanıyorum mor şampuan yıkama sonrası aracın üzerindeki kayganlığı alıyor hissiyatı veriyor sarı şampuan da böyle bir durum var mı

Gearbox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silent furious Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun süredir kullandığım meguiars mor şampuanım bitmek üzere yeni şampuan alacağım Bathe+ kullanmadım meguiarsın sarısınıda kullanmadım bu üç şampuandan hangisi daha iyidir . Meguiars Ultimate Liquid Wax cilasını kullanıyordum o da bitti onun yerine de NXT almayı düşünüyorum

Merhabalar

Nxt wax gunumuz teknolojisi ve sartlari icin oldukca eski bir wax. Tamam bekleneni sunuyor olabilir ama ulkemizde imkanlar dahilinde bunca yeni ve bol cesit varken Nxt ye takili kalmak bence anlamsiz..

Birkac wax onerisinde bulunmak isterim. Akliniza yatarsa arastirip alirsiniz.

TEMPTATION 200ml

Likit Parlatıcı ve Koruyucu Cila - Buttery Wax 473ml

Mothers California Gold® Saf Brezilya Carnauba Wax (Katı) 3. Adım - 340 g

Şampuan olarak haftalik yikamalarda Valet Pro Concentrated Car Wash kullanilabilir. Guzel bir temizlemenin yaninda yuzeydeki korumayi da bozmaz. Her ay 1 yikamayi da Gyeon Bathe+ ile yapilirsa hem guzel ve devamliligi olan bir parlaklik saglanir hemde yuzeydeki wax ı desteklemis olursunuz.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şundan al bitane.. şarjını arabadan çekiyorsun , 30 litrede su alıyor kovası.. mis gibi istediğin yerde yıkarsın.. Ben öyle yapıcam valla...

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silent furious Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende uzun süredir meg nxt şampuan ve wax kullanıyorum mor şampuan yıkama sonrası aracın üzerindeki kayganlığı alıyor hissiyatı veriyor sarı şampuan da böyle bir durum var mı
    Ürün geldi ama daha hiç kullanmadım.Bu hafta içinde yıkatıp yazarım durumu

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar Arkadaslar

Mequiars Ultimate Wash+ Wax Sampuanı almıs bulundum,Acıkcası bi iki arastırma yaptım elbette daha iyileri vardır ama sırf sampuanım bitti diye 15 gündür araba yıkamak istemiyorum Bundan Önce Soft99 Un Koyu renk arac sampuanını kullanıyordum cok memnundum.

Sof99 Sampuan + Nxt 2.0 Cila kullanıyordum.
    Simdiki Kombinim ise Mequiars ultimate+ Sonax Yeşil Cila

Bu gece yıkama yapıcam serin olmasını bekledim Sonucları yazıcam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)