Tiner veya pastayla çıkabilir,hafiften bir deneyin.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
elınızı surtunce jantın boyasımı gıbımı duruyo yoksa kalıntı gıbımı ? suu cılalı yıkamalar var yaa fırcasız dedıklerı hep kımyasal anası aglıyo arabanın ..![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
sonax ı bılmemde autowax tan supenelenırım bırınde benım camı sılmısler jant sıldıklerı bezle parlatıcının yagı hep camda gece sellektoru bı yapıyolardı kople cam parlıyodu bızım hatamız deıl dedıler lımon surerek zor cıkarttım parlatıcının yagını .. olabılırr meguarsın jant bakımı var onla bı dene pasta cıla sarı pasta dıyolar metaller ıcın onlada deneyebılırsın sulandırılmıs cıf te olabılır
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
yıkamacılar tuz ruhu kullanıyor genelde ucuz olsun diye oda boyayı öldürüyorsanki bu öyle bir durum
RACE WERKS
sonax 'ın jant temizleyicisini kullanın. jant geneline 3 5 fıslattıktan sonra bir süre bekleyin jant morlaşmaya başlayacaktır sonra tazyikli su tutun. hiç görmediğiniz kadar temiz olacağından kuşkunuz olmasın
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
güzel kardeşim, balata+ziftdir muhtemelen ironx diye bi sprey var bu ve benzeri kalıntıları söker janta ve boyaya zarar vermeden. bulamazsanda benzeri kaliteli ürünler temin edip janta sıkarsın biraz sonra çözülmeye başlar bu lekeler sonra tazikli suyla temizlersin. ama dikkat et bazi ürünlerde çözücü oranı yüksek veya janta zarar verici düzeyle olabilir sık kullanımda, O yüzden forumda biraz araştırma yap Detailing konularını güzelcene bi oku.
kolay gele...
hacı sakın yeniden boyatmayın şimdi elinize bi sağlam eldiven giyin bi elinize fırça alın bi elinizede tuz ruhunu güzelce yıkayın çok ciddi söylüyorum daha sonrada güzelce köpüklü suyla bi kere yıkayın hiç bişi kalmicak defalarca yaptın hiç bi zararı yoktur boyaya zarar felan vermez
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
tuz ruhu falan kullanmayın kesinlikle.mazotla fırçala mis gibi olur...sonaxın falan ilaçlarına fazla para vermeye gerek yok...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)