epoca yı bende almak istiyorum bazıları araba yıkama için uygun değil diyor nedir tecrübeler
Printable View
Bende şimdi arayıp görüştüm. Tek epoca için 15 euro + kdv fiyat istediler. Eğerki alacak kişi adedi belli olursa görüşüp fiyatı aşağı çekebilme imkanımız var.
O bazılarının eline acaba daha önce hiç epoca tec one foamer değmiş mi merak ettim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara harbiden deli illet oluyorum.
Ben bugün valet pro şampuan ile denedim, sonuç gayet başarılı. Ha tabi kullandığım şampuanın da temizlik özelliği var o ayrı. Yani tec one foamer'a snow foam ve türevi şampuanlar koyarsan verim alırsın. Yoksa sonax turuncu şampuan ve türevi şampuanları yani kirleri ovalamadan çıkartmayan şampuanları koyarsan sadece köpük elde etmiş olursun, şampuanda çöpe gider.
Hımm, ben kendime iki tane aldım tanesine kdv dahil 33 TL ödedim, sen hesap et. Biraz vatandaşla pazarlık yapmanız lazım. Gerçi 15 euro+kdv'de gayet uygun sayılır. Çünkü yurt dışında 12 euroya satılıyor.
foam lance mi satınca bu epoca ya merak sarmıştım diğer forumda belki sende görmüşsündür işe yaramıyor araba yıkanmaz falan yazanlar vardı bence yaptığı işe göre fiyatıda makul evde 5 lt valet pro var fakat nano yapınca kullanabilir miyim meçhul. ayrıca nerden temin ettin öğrenebilir miyim?
Aracında nano varsa tavsiyem gtechniq g-wash, wolfs chemicals nano bathe kullanmandır. Asla cilalı şampuan kullanma, çünkü nanonun üzerine yapışıp su itme ve boncuklanmayı bozar. Gerçi ipa ile silince eski haline gelir ama sen yinede kullanma.
Valet pro poseidons carnauba wash kullanıyorsan, tez birine sat kurtul yerine dediğim şampuanlardan al ya da en basitinden sonax turuncu konsantre al, ondan zarar gelmez.
Epoca'yı diğer mesajımda da dediğim gibi unison'dan aldım. (Yerleri istoç'ta, Unison)
Toplu olarak alınabilir aslında bende tam köpük yapan böyle birşey arıyordum.. bide plastik boş şişeleri varsa ondanda alırım :)
ilaç sıkma pompalarıda aynı görevi görmezmi kipada görmüştüm :)