User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: Ucuz yollu foam lance

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    epoca distribütörü unison tec one foamer'dan getirmiş. Bende payıma düşen sayıda aldım. Kdv dahil 33 TL verdim. Yurt dışı satış fiyatıyla aynı oldu.
    Halen biraz tuzlu sayılsada bu sabah ofise giderken benzincide denedim, ilk denemede şampuan fazla kaçınca garibim traş köpüğü gibi attı köpüğü, sonra az şampuan çok su karışımı yaptım, istediğim gibi perde şeklinde ve aynı videodaki gibi köpük yaptı, zuzu terzemiz oldu
    Adamlar şaşırdı, ne la bu pompalıyor sıkıyor her yer köpük içinde, ver la ver bende sıkacam diye sıraya girdiler, pompa elden ele geçti
    epoca yı bende almak istiyorum bazıları araba yıkama için uygun değil diyor nedir tecrübeler

sametozt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende şimdi arayıp görüştüm. Tek epoca için 15 euro + kdv fiyat istediler. Eğerki alacak kişi adedi belli olursa görüşüp fiyatı aşağı çekebilme imkanımız var.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    epoca yı bende almak istiyorum bazıları araba yıkama için uygun değil diyor nedir tecrübeler
    O bazılarının eline acaba daha önce hiç epoca tec one foamer değmiş mi merak ettim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara harbiden deli illet oluyorum.
    Ben bugün valet pro şampuan ile denedim, sonuç gayet başarılı. Ha tabi kullandığım şampuanın da temizlik özelliği var o ayrı. Yani tec one foamer'a snow foam ve türevi şampuanlar koyarsan verim alırsın. Yoksa sonax turuncu şampuan ve türevi şampuanları yani kirleri ovalamadan çıkartmayan şampuanları koyarsan sadece köpük elde etmiş olursun, şampuanda çöpe gider.

Alıntı sametozt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende şimdi arayıp görüştüm. Tek epoca için 15 euro + kdv fiyat istediler. Eğerki alacak kişi adedi belli olursa görüşüp fiyatı aşağı çekebilme imkanımız var.
    Hımm, ben kendime iki tane aldım tanesine kdv dahil 33 TL ödedim, sen hesap et. Biraz vatandaşla pazarlık yapmanız lazım. Gerçi 15 euro+kdv'de gayet uygun sayılır. Çünkü yurt dışında 12 euroya satılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O bazılarının eline acaba daha önce hiç epoca tec one foamer değmiş mi merak ettim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara harbiden deli illet oluyorum.
    Ben bugün valet pro şampuan ile denedim, sonuç gayet başarılı. Ha tabi kullandığım şampuanın da temizlik özelliği var o ayrı. Yani tec one foamer'a snow foam ve türevi şampuanlar koyarsan verim alırsın. Yoksa sonax turuncu şampuan ve türevi şampuanları yani kirleri ovalamadan çıkartmayan şampuanları koyarsan sadece köpük elde etmiş olursun, şampuanda çöpe gider.
    foam lance mi satınca bu epoca ya merak sarmıştım diğer forumda belki sende görmüşsündür işe yaramıyor araba yıkanmaz falan yazanlar vardı bence yaptığı işe göre fiyatıda makul evde 5 lt valet pro var fakat nano yapınca kullanabilir miyim meçhul. ayrıca nerden temin ettin öğrenebilir miyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    foam lance mi satınca bu epoca ya merak sarmıştım diğer forumda belki sende görmüşsündür işe yaramıyor araba yıkanmaz falan yazanlar vardı bence yaptığı işe göre fiyatıda makul evde 5 lt valet pro var fakat nano yapınca kullanabilir miyim meçhul. ayrıca nerden temin ettin öğrenebilir miyim?
    Aracında nano varsa tavsiyem gtechniq g-wash, wolfs chemicals nano bathe kullanmandır. Asla cilalı şampuan kullanma, çünkü nanonun üzerine yapışıp su itme ve boncuklanmayı bozar. Gerçi ipa ile silince eski haline gelir ama sen yinede kullanma.
    Valet pro poseidons carnauba wash kullanıyorsan, tez birine sat kurtul yerine dediğim şampuanlardan al ya da en basitinden sonax turuncu konsantre al, ondan zarar gelmez.

Epoca'yı diğer mesajımda da dediğim gibi unison'dan aldım. (Yerleri istoç'ta, Unison)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracında nano varsa tavsiyem gtechniq g-wash, wolfs chemicals nano bathe kullanmandır. Asla cilalı şampuan kullanma, çünkü nanonun üzerine yapışıp su itme ve boncuklanmayı bozar. Gerçi ipa ile silince eski haline gelir ama sen yinede kullanma.
    Valet pro poseidons carnauba wash kullanıyorsan, tez birine sat kurtul yerine dediğim şampuanlardan al ya da en basitinden sonax turuncu konsantre al, ondan zarar gelmez.

Epoca'yı diğer mesajımda da dediğim gibi unison'dan aldım. (Yerleri istoç'ta, Unison)
    daha nano yok ama en kısa zamanda yapıcam nano yaptıktan sonra epoca da sonax turuncu köpük yapar mı? gerçi yıkamada kullanmasam bile motor ve kapı içi temizliğinde de kullanırım ayrı konu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    daha nano yok ama en kısa zamanda yapıcam nano yaptıktan sonra epoca da sonax turuncu köpük yapar mı? gerçi yıkamada kullanmasam bile motor ve kapı içi temizliğinde de kullanırım ayrı konu
    Sonax turuncuyu foam lance ile denemiştim, köpük yapmıştı ama temizlik yapmamıştı. Epoca'da da sonax köpük yapar.

MuratCan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toplu olarak alınabilir aslında bende tam köpük yapan böyle birşey arıyordum.. bide plastik boş şişeleri varsa ondanda alırım
    MCT 106
    '11 GP evo dizel ===>
    '02 Corsa C GSI 1.8 ===>

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilaç sıkma pompalarıda aynı görevi görmezmi kipada görmüştüm

sametozt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilaç sıkma pompalarıda aynı görevi görmezmi kipada görmüştüm
    Malesef görmüyor hem perde şeklinde atmıyor hem de köpük yapmıyor.Ama üstünde oynamalarla ilaçlama pompalarını da bu hale getirebilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)