yani aşşa yukarı piyasadaki killer aynı görevimi görüyor?aracı yıkadıktan sonra kuru halinemi uygulama yapıcaz az bahzedersen sevinirim kil uygulamasından
yani aşşa yukarı piyasadaki killer aynı görevimi görüyor?aracı yıkadıktan sonra kuru halinemi uygulama yapıcaz az bahzedersen sevinirim kil uygulamasından
artık corc-i zamanıcdti
Aslinda onu soylemem icin farkli farkli killeri denemis olmam gerek. Meg in kilinden memnunum acikcasi. Kullanimiyla ilgili detayi da bu konuda bulabilirsiniz. http://www.techturkey.com/forum/deta...kullanimi.html
Var tabi, ancak parlaklık bakımından gözle görülür çok fark olmaz hatta beyaz olduğundan bunu anlamak ancak glossmetre ile boyaya bakmak lazım.
Benim önerim daha uzun süre koruma ve parlaklık için tabiki nanodur. Nano içinde forumda benimde sürekli alışveriş yaptığım Blackbird (Gökhan)'ü ve sattığı Aquartz ürünlerini tavsiye ederim.![]()
bu dediğiniz ürünlerin aşındırıcılık özelliği olmadığından hiç bi sıkıntı olmaz istediğiniz kadar uyguluyabilirsiniz
kil olarakta mequiars ın profesyonel kilini alın kodu c-2100 200gr komple aracı 2 kes yapar belki 3 diyim
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
meguiars ın quik wax ı ile her yıkamada üstünden geçiyorum 2 3 yıkamada birde nxt wax ile cilalıyorum.
İkisinide yapamazsam sonaxta cilalı yıkatıyorum.
2 3 günde yatıcak arabam çektim brandayı üstüne kafam rahat
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)