User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Meguiarts ultimate wash & wax sorunsalı

cmbydr
    Misafir
    Aynı şampuanı bende kullanıyorum üstünde gayette bi tabaka olusuyo kayganlığıda kötü değil. Geçen biyerde yıkattım şampuanım yoktu yanımda hic bi tabaka kayganlık vs kalmamıştı sonra kendi şampuanımla yıkattım sorun yok

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu şampuanı kullanıyorsanız mutlaka iyi durulamanız gerekir, güçlü bir rottest yoksa kesinlikle bu şampuan ile yıkamayın. Cila atacağım zaman nxt, atmayacağım zaman wash and wax ile yıkıyorum her 2 yıkama sonucu sonuç süper

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten kovayi elime alip arac yikama huyum hic yok Boya koruma yapildi 3 sefer su ile yikadim sonuc gayet kaygan 4.cude meg ile yikandi sonuc araba eski halinde ben azimin payini aldim kullanmak isteyen kullansin yinede ben su ile yikarim yinede surmem arabama o sampuan i.

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüzeydeki kaygan hissin gitmesi boya korumanın zarar gördüğü anlamına gelmez. Bende oldukça uzun süredir Wash & Wax kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

Sizin boya koruma yaptığınız yerde hangi boya koruma ürününü kullandıklarını biliyor musunuz? Biliyorsanız paylaşır mısınız? Mesela hidrofilik yüzey oluşturan boya koruma ürünlerinin kullanımından sonra Wash & Wax tarzı şampuanlar yerine Sonax Konsantre (Turuncu) Şampuan daha iyi sonuç verir. Size de öneririm..

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun zamandır Wash & Wax kullananlardan biriyim. Kayganlasmadan ziyade bu sampuan oldukca yogun ve gerçekten çok iyi durulamak gerekiyor. Hatta şampuanı kovaya her zaman koyduğunuz ölçekten yarım koyun emin olun sonucun daha iyi olacağını göreceksiniz ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüzeydeki kaygan hissin gitmesi boya korumanın zarar gördüğü anlamına gelmez. Bende oldukça uzun süredir Wash & Wax kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

Sizin boya koruma yaptığınız yerde hangi boya koruma ürününü kullandıklarını biliyor musunuz? Biliyorsanız paylaşır mısınız? Mesela hidrofilik yüzey oluşturan boya koruma ürünlerinin kullanımından sonra Wash & Wax tarzı şampuanlar yerine Sonax Konsantre (Turuncu) Şampuan daha iyi sonuç verir. Size de öneririm..
    meguiarts 105 205 en son kat olarakta 21 3d wax atıyoruz.

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son kat olarak kullanılan M21 Sealent hidrofobik özelliikli olduğundan yıkama ile etkisini kaybediyor olabilir. Kullandığınız Wash & Wax Şampuan normal şartlarda M21 ile uyumlu carnaubalı wax içeriyor.. M21 tam olarak bir sealent yani içeriğinde carnauba yok. Kimyasal polimerler belki de üzerlerinde biriken carnauba içeriği yüzünden görevlerini tam olarak yerine getiremiyor olabilir. Ön yıkama yapıldıktan sonra şampuan ile yıkayıp daha sonra iyice durulanması gerekiyor. Eğer her şeye rağmen yine de sonuç istediğiniz gibi değilse Sonax konsantre şampuanı denemenizi öneririm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    johnson baby ile mutluyum denemek isteyen olursada tavsiye ederim

tuvalrones_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 hafta önce cila attıgım arabamı yıkamam gerekli , sonaxın konsantre sampuanı var ne tavsiye edersiniz .

beklentim cilanın hemen özelliğini kaybetmemesi , bunun için sadece cilalı şampuan mı kullanmalıyım ? 5-10 liralık ucuz cilalı şamp. var ama guvenemiyorum acıkcası almalımıyım ..

bywarm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

ben turtle nin şampuanını kullanıyorum ve sonuç çok güzel yıkama sonrası zaten cilamı atarım renk tam olarak ortaya çıkar sonuç cam gibi parıldayan kırmızı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)