Art-car'la yarın bende bi görüşeyim benimkide aynı seninki gibi soyuldu ama sökmeye kıyamadım henüz.. temizlemesi sıkıntı oldumu ? temizledkten sonra eline pütür pütür o şeyler yapıştımı ? ona göre sabahtan bende sökeyim ya
Art-car'la yarın bende bi görüşeyim benimkide aynı seninki gibi soyuldu ama sökmeye kıyamadım henüz.. temizlemesi sıkıntı oldumu ? temizledkten sonra eline pütür pütür o şeyler yapıştımı ? ona göre sabahtan bende sökeyim ya
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Simit 4 parçadan yapılacak İlyas, yanlar delikli deri altla üst normal deri olacak. 3 kuruş fazla olsun dediğim gibi yaptır senHatta yolla bana
gecen bende dıkısı nasıl yapılyo dıye youtubeda ızledım eleman bmw ye m renklerı ıle yapıyodu baya guzel olmustu bu ısın ustası art buarada
Serdar Abi'nin coupesinin içi sanırım Mert Abi
Abi bu şekilde de çok güzel ama ne bileyim çift renk göğüslük olsa düşünebilirdim bu modeli grilik olsa, ya da vaders olsa neyse
Fiyat farkı yokmuş bu şekilde istenilirse, sadece alkantrada fark ediyormuş fiyat.
Art Car ile görüştüm anlaştık Cem Abiyle yarın kargolayacağım, elime ulaştıktan sonra fotoları yayınlarım buradan.
Siyah renk gerçek deri m dikiş olacak şekilde anlaşıldı
Aynen bu şekilde istiyorum kısacası (foto örnektir)
![]()
ArtCar;
1) Derili olup derisi eskimis veya sadece renk uygulamasi yapilan direksiyonlar .................................................. ..................130 YTL
2) Kauçuk derisiz olup derili direksiyon haline getirilecek direksiyon........................................ ................................150 YTL
3) Gerçek Ahsap Ile Yenileme Sistemi........................................... ................................350 EURO
4) Alcantara-Deri veya Full Alcantara direksiyon kaplama........................................... ................................250 TL
Buradan direksiyon simidimin son durumuna bakabilirsiniz arkadaşlar
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post6152125
Maslak ta Mevlut usta vardi, telefon ile fiyat alabilirsen ve digerlerine gore makul ise degerlendir derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)