Pasta atmak istemiyorum. Kalıcılık çok önemli değil zaten hep kendim yıkıyorum ve 2-3 haftada bir uygulayabilirim. aracım üzerinde kılcal çizikler çok fazla. o nedenle dolgu özelliği yüksek hangi ürünü önerirsiniz.
Not: renk beyaz
Pasta atmak istemiyorum. Kalıcılık çok önemli değil zaten hep kendim yıkıyorum ve 2-3 haftada bir uygulayabilirim. aracım üzerinde kılcal çizikler çok fazla. o nedenle dolgu özelliği yüksek hangi ürünü önerirsiniz.
Not: renk beyaz
aynısının siyah arabaya göre olanı +1
Autoglym SRP kullanmanı öneririm
Öncelikle makina şart!
Eğer çizikleri kendiniz gidermek istiyorsanız bir makina alın PP marka makinalar koçtaşta 70 lira sanırım birde finish le polish arası yani orta-az aşındırıcılığı olan bir ürün alın menzerna 3000-4000 gibi.
Önce araca kil uygulaması sonra pasta ve sonrada wax yapabilirsiniz. Amatör bir uygulama olacağı ve kılcak çizikleri hedef aldığı için güçlü bir makinaya ve güçlü bir aşındırıcıya ihtiyacınız olmaz yani güvenli olur.
Kim demiş çizikler dolmaz diye ? Autoglym SRP öneririm...
bknz :
Uygulama yapılmış hali;
![]()
Bilt hamber Autobalm
Chemical Guys Glossworkz Glaze
Bu iki ürünüde elle uygularsan dairesel çizikleri doldurabilirsin.
http://www.techturkey.com/forum/deta...y-wet-wax.html
çizik doldurulamaz diyen arkadaş özellikle sen
koyu renkler icin piyasada sanayide rahat bulunan farecla dark glazei tavsiye ederim.
cok iyi maskeleme yapar.
beyaz arabada ag srp yada onun yeni versionu radiant wax tavsiye olunur
Built to fall....
Beyaz araba için PB White Diamond glaze.
Koyu renk araçlar için PB Black Hole & CG Chery Wax.
SRP kullandım bi fark göremedim, M66 haftada 1 gün atıyorum su itici özelliği ve parlaklık gayet tatminkar. Minimum aracıma haftada 1 kez PB Black hole veya CG Chery Wax yapıyorum. 1 hafta birini 1 hafta birini kullanıyorum. Ortalama haftanın 4. günü M66, 7. günü PB veya CG kullanıyorumAracımın rengi şeytan kırmızı.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
su iticilik konusunda turtle wax platinium ve sonax hızlı cila ile yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum bana dolgu özellikli ürün gerek.
autoglym srp oldukça başarılı gibi. yarın hemen kargo yapabilecek şekilde satan var mı? bayramda güzelce uğraşayım diyorum.
AutoGlym Süper Koruyucu Cila 500 ml 11140 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
hepsiburadada görmüştümbende ultra deep shine aldım benim aracımında rengi beyaz bakalım ne kadar etkili olucak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)