Hımm sanırım fazla sürdünüz ondan olabilir, az ve öz kullanıldığında geride temiz, mat ve yağsız bir yüzeybırakıyor(du).
Atas ürünleri konusunda da ne yazıkki bende umduğumu bulamadım. Hoş fiyatları uygun ama nedense met ettikleri kadar proteo, hdyrorep, cross ve adını unuttuğum pembe konsantre hızlı cilasından hiç verim alamadım.
O hydrorep zaten cila katili bir ürün, bir ara fk1000p, fk pink wax, migliore, britemax kullanmıştım hepsinde aynı reaksiyonu vermişti, ne varsa silmişti.
Proteo ise benim için tam bir hayal kırıklığıydı, foam lance kampanyası ile 5lt almıştım, bitirene kadar canım çıkmıştı, hatta bir ara kalanını saksıya bile dökmeyi düşünmüştüm.
Hydrorep'ten de evde çok az kaldı, bitsin diye evin camlarında kullanıyorum, çok şükür bugün yarın bitecek ve bende ebediyen kendisinden kurtulmuş olacağım.
rex i bayağıdır kullanıyorum tavsiye ediyorum tekrardan.
Proteo cok zayıf bir sampuan, yani süper kir sökmüyor ama az kirli araba için iş yapar.
Alkalik olmasına rağmen bel altı kirleri asla sökemiyor.
Hydrorepten ben memnunum, sıkıntı bu ürünün bir türü olmaması, yani hızlı cila desen değil, detailer desen değil, çok bol sulandırmak lazım, agresif..
Vinet çok iyi bir ürün, hem ucuz hem süper.
Detap köpük cidden hiç bir işe yaramıyor, onun yerine nemli bez kullanın daha iyi.
Waxy cbs den bile daha kötü bir cila,kapı kapanmasın diye arasına koydum.
Pneubell güzel parlatan ama kalıcı olmayan birşey
Plak2 toza karşı çok iyi
DLS 150 - tam yıkamacı şampuanı çok seviyorum, bas köpüğü söksün
Built to fall....
vinet neden süper ben locta apcde kullandım vinetin konsantre olmayanı bile çok agresif ve benim gözlemim aşındırıcı.. locun daha canlı bir finishi oluyor.. vinet bana göre tam kuaför işi bir kere dalmak için ideal.. o kadar agrasif ürünü kullanmak bana göre bu işin mantığına ters geliyor.. devamına söylenecek birşey yok zaten...
kankalarım banada lazım bu tarz bişi bende torpidoda simsiyah bi yağ tabakası istemiyorum toz önemli sonuçta eski araba heryerden toz alıyo
en önemlisi güneşe karşı koruma olayı çünkü eski tip torpido bi çatlarsa pipiyi tutarız
ozannn ne kullanayım ben![]()
bununla temizleyip;
Wash & Maintenance // G|Techniq
bununla korumaya al;
Interior Coatings // G|Techniq
303 hariç devamı yalan bence..
Meguiars Ultimate Protectant. Çok parlak ve orjinal bi görüntü oluşturuyo...
enough ?
bu bahsettiğiniz ürünlerin araçlarınızda uygulanmış görüntüsü varsa çok daha yardımcı olacaktır. mesela bende Turtle wax F21 kullanıyorum.
T96B2 PROTECTANT TORPİDO-VİNİL-KAUÇUK-PLASTİK YÜZEY KORUYUCU 307 ML
biraz parlaklık veriyor ama toz tutmama olayı iyi. çok fazla toz tutmuyor. kokusu biraz kötü ama son zamanlarda süngerle geçtikten sonra koktip üzerinde dalgalanma, iz yapmaya başladı. sanki sünger kirliymiş gibi (belkide hakikaten kirli olduğu için öyle oluyor). sırf bu yüzden deiştirmeyi düşünüyorum. bu yüzden konuyu takipteyiz. kokpitte aşağıdaki gibi gözüküyor.
![]()
Sonax matt effect bende kullandım uzun süre.. Sonaxın para veripte alınıcak ender ürünlerinden biri oldugunu dusunuorm.Ic mekan icin bence basarılı , toz tutmaması acısından birsey diyemem ama olusturdugu yüzey gayet mat ve güzeldi..toz tutma olayı biraz cam acmakla, arabayı cok kullanmakla alakalı istedigin ürünü kullan yinede tozlanıcaktır.Silikon bazlılar dahada tutucaktır.
0 araçta uv vs korumalı ürünler mantıklı geliyorda 10-15 yaşında ki araçta çok gerek varmı ki? Bizden önce ki sahibi/sahipleri iyi bakmadıysa bu saatten sonra bakmak mantıklı mı?(iyi durumda olan torpidodan bahsediyorum)
Ben sonax mat effect kullanıyorum memnunum çok,genelde bir çok farklı marka ürün denerim ama iç mekanda mat effect üstüne başka birşey kullanmadım hiç
Ben de apc de var ,vinet de var. vinet cok az daha agresif, ama yari fiyati. Vineti azicik daha fazla sulandir ayni isi yapiyor. Fiyat performans daha yuksek megs den.
Turtle wax f21 midir nedir, yagli bir urun gicik birsey.
Dedigim rexi al canavar gibi, yag da yapmiyor. Fiyati ucuz.
Incelemistim uv protection olanlarin hepsinde benzer icerik var. zaten tuv belgeliyse sikinti yok.
Built to fall....
303 ten bende çok memnunum, toz tutmuyor, çok parlamıyor, yağlı değil, kötü kokmuyor... Fiyatı biraz pahalı ama bayağa bereketli 2 senedir sürekli kullanıyorum daha yeni bitecek.
Evet Plak 2R miz geldi.. kutudan açtığım haliyle gözüktüğü kadar. normal mi bu cc ? biraz tırtıklanmış mı ?
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)