harelenme war az da olsa onu gidersen kesin arabanın rengi açılır
harelenme war az da olsa onu gidersen kesin arabanın rengi açılır
haklısın, kılcalları gidermek için makineyle girişmek lazım. elle bi yere kadar parlatılıyor o da bu kadar oluyor
pratiklere başlıycaz inş makine ile. geliştirince girişirim arabaya.
Elinize sağlık güzel olmuş
Özellikle jantlar çok hoş durmuş,
Ebat ve ölçü nedir jant-lastik?
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Maşallah elinize sağlık harika olmuş böyle bir temizlik banada şart oldu artık havalar iyice bozmadan temizliği yapım garaja atıcam aracımı inş. bende beykozdayım bir ara görüşüp fikir almak isterim cila vs bu işin detayları ile ilgli pek bilgim yok ne ürün kullanmayalım vs
bu akşam büyük ihtimal burunbahçe'de olucam sosyal tesislerin orada sahilde. yeni bi yağmur kaydırıcı aldım onun denemesini yapıcam müsaitsen gel kardeşim. akşam 7 gibi oralarda olurum herhalde gelirsen ara beni 0506 485 98 1sekiz![]()
sabahki yağmurda denedim yine, sonuç harika artık gönül rahatlığıyla size de önerebilirim arkadaşlar. uygulamayı da kısaca tarif edeyim. pek kolay değil biraz yorucu. ama sonuca değer.
ürünümüz bu:
ben önce kille bütün camları temizledim:
ardından cam ön temizleyiciyi bütün cama sıkıp sünger ile yedirdim. zaten sıktıkça traş köpüğü gibi beyazlıyor yayması çok zor değil. ardından cama su veya camsil sıkarak bu köpükle birlikte temizliyoruz, cam oluyo pırıl
bir sonraki aşamada nanoş kaydırıcıyı bi önceki adımda olduğu gibi cama sıkıp süngerle komple yediriyoruz. aralarda boşluk yapmadan dalgalandırmadan yaymaya özen gösterin. sonra kuru ve tüysüz bir cam beziyle ki bu bez çok önemli eğer biraz tüy bırakan bişeyse bütün tüy bu nanoşla birlikte cama sıvanıyor. o yüzden sağlam bi bez bulup yine de çok güvenmeden camın köşesinde deneyerek silmenizi öneririm.
silme işleminin ardından su sizden korksun artık. sabah kısa bi video da çektim telefonla, kayan yağmur damlaları gözüküyor ama ofisten yükleyemiyorum. yapabilecek olan varsa pm atsın videoyu göndereyim burada da paylaşalım
üstüne üşenmedik bir de sonax hızlı cila attık. daha önce arexon kullanmıştım ama memnun kalmamıştım, sonax oldukça başarılı. ıslak kaporta üzerine cilayı sıkıyosunuz, suyla temas edince beyazlıyor zaten. ardından cila gibi süngerle yayıp mf bez ile temizliyorsunuz. 2 haftada bir hızlı cila, 2 ayda bir normal cila atarak pırıl pırıl geziyorsunuz
ve damlacıklarımız
![]()
gece gece şeytan dürttü, havanın soğukluğuna çiğ yağmuruna bakmadık, kille yoğurduk sonaxladık. resimlerde çift renk gözüküyor araba, buğudandır
parıldak burnundan soluyordu:
daha fazla kızdırmadık, parlattık
![]()
Elinize sağlık, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Maşallah emeğinize sağlık![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yağmurlu istanbul havası, punto S'i kendinden geçirmişti, biz de güneşi görünce bi saldıralım dedik.
işte azılı kirler:
motor içi:
başladık saldırmaya:
teçhizatı hazırladık:
vurduk gözüne gözüne çift kova yöntemiyle:
kapı içlerine de daldık:
başladık yine sulamaya:
kuruladık hızlıca:
sıra geldi filtre ve motora, filtreyi söktük kirlenmişti iyice:
suyun hali:
temizleme spreyiyle son darbe:
ve sonuçlar:
cilada, gölge olsun diye uygulama merkezimize aldık arabayı
başladık cilaya:
son rötuşlar, lastiklere parlatıcı vs. ve parıldak yine sahnelerde:
![]()
araç satılıktır.
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post6520318
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)