User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Aquartz titanium incelemesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makyaj pedi yada kendi 3-5 tl lik pedleriyle uygulayabilirsin gayet yeterli. Asagi yukari setlerin cesitleri var fakat temizleyiciler dahil 130 tl gibi bir rakam oluyor.

mc pherson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eline sağlık Hakan Hocam

Ben de geçen sezon uygulamıştım Aquartz Premium + Titanium kombinasyonunu. Parlaklık ve su iticilik olarak ilk başlarda başarılıydı gerçekten. Fakat birkaç ayda su iticiliğini ve ardına 1 yılı doldurmadan da ömrünü yitirdi. Ben 40ml premium 40 ml de titanium uygulamıştım. Fiyatına göre bence çok başarılı ürünler. Ancak uygulamanın her sıcaklıkta yapılamaması ve tek kişi uygulamanın zor olması bence biraz sıkıntı.
    Bu sene karşılaştırma amaçlı Gtechniq C1+C1.5 uyguladım. Fiyatı Aquartz setinin 2katına yakın öncelikle söylemeliyim Uygulamayı yaz başında yaptım,Aquartz'ı yaz sonu yapmıştım. Açık havada bütün yazın sıcağını yemesine rağmen 6 ayı geçti ve halen su iticilik ve parlaklık süper denecek seviyede devam ediyor. Şöyle söyliyim benim aracın parlaklığını gören 3 arkadaşım ellerindeki Aquartz setini hiç kullanmadan şu an C1 aldılar. Daha alacaklar da var. Gtechniq C1'in benim gördüğüm üstünlükleri:

-Çok yüksek çizilme dayanımı
    -Uygulama kolaylığı (Şu an formülü değişmiş ve wax'tan bile kolay uygulanabilir durumda)
    -Camsı parlaklık
    -Yüksek dayanım ve kalıcılık
    -Aylar sonra dahi sadece basınçlı su ile %80 oranında temizlenebilme (Ankara'nın çamurunu bilen bilir)

Tek kötü yanı ise fiyatı. Ha bir de uygulama yaparken silmede kullanılan bezin taş gibi sertleşip çöpe gitmesi.

Aquartz titanium serisinin gördüğüm üstünlükleri ise:

Verdiği ıslak ayna gibi parlaklık
    Ve tabiki ulaşılabilir fiyatı.

Bu işe gönül vermiş biri olarak izlenimlerim bunlar.

BlackEmperor
    Misafir
    son yorum için teşekkürler, reload denilen sey takviye koruyucu mu ? aquartz ayrı reolad ayrı marka mı ?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mc pherson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık Hakan Hocam

Ben de geçen sezon uygulamıştım Aquartz Premium + Titanium kombinasyonunu. Parlaklık ve su iticilik olarak ilk başlarda başarılıydı gerçekten. Fakat birkaç ayda su iticiliğini ve ardına 1 yılı doldurmadan da ömrünü yitirdi. Ben 40ml premium 40 ml de titanium uygulamıştım. Fiyatına göre bence çok başarılı ürünler. Ancak uygulamanın her sıcaklıkta yapılamaması ve tek kişi uygulamanın zor olması bence biraz sıkıntı.
    Bu sene karşılaştırma amaçlı Gtechniq C1+C1.5 uyguladım. Fiyatı Aquartz setinin 2katına yakın öncelikle söylemeliyim Uygulamayı yaz başında yaptım,Aquartz'ı yaz sonu yapmıştım. Açık havada bütün yazın sıcağını yemesine rağmen 6 ayı geçti ve halen su iticilik ve parlaklık süper denecek seviyede devam ediyor. Şöyle söyliyim benim aracın parlaklığını gören 3 arkadaşım ellerindeki Aquartz setini hiç kullanmadan şu an C1 aldılar. Daha alacaklar da var. Gtechniq C1'in benim gördüğüm üstünlükleri:

-Çok yüksek çizilme dayanımı
    -Uygulama kolaylığı (Şu an formülü değişmiş ve wax'tan bile kolay uygulanabilir durumda)
    -Camsı parlaklık
    -Yüksek dayanım ve kalıcılık
    -Aylar sonra dahi sadece basınçlı su ile %80 oranında temizlenebilme (Ankara'nın çamurunu bilen bilir)

Tek kötü yanı ise fiyatı. Ha bir de uygulama yaparken silmede kullanılan bezin taş gibi sertleşip çöpe gitmesi.

Aquartz titanium serisinin gördüğüm üstünlükleri ise:

Verdiği ıslak ayna gibi parlaklık
    Ve tabiki ulaşılabilir fiyatı.

Bu işe gönül vermiş biri olarak izlenimlerim bunlar.
    Sağolsın Göker'cim.
    Subaru'yu çok dışarı çıkartmıyorum o yüzden şu an için koruma iyi gidiyor
    Sırada yine bir Japon menşeeli ürün, xzilon, ceramishield denemelerim var

Aquartz öncesinde Japon menşeeli bir ürün kullanmıştım, kutu içeriğinde gözlük silme bezi gibi el kadar mikrofiber bez çıkmıştı. Silme işlemini o belze yapmıştım. Bezi ıslakken katlayıp bir yere koymuştum, kuruduğunda yıkarım demiştim fakat kuruduğunda katlanmış şekilde kalmıştı , hiç açılmamıştı düşün boya üzerindeki sertliği ve dayanımı
    1 sene kafam rahat etmişti, bir kere apc bile sıkmıştım (Sadistlik işte ) banamısın dememişti, uzun süresadece su ile yıkama yapıyordum
    Özetle evet Aquartz iyi ama çok daha iyileri var, beni takip edin anacım

Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son yorum için teşekkürler, reload denilen sey takviye koruyucu mu ? aquartz ayrı reolad ayrı marka mı ?
    Reload Aquartz'ın quick detaileri ama aynı zamanda tek başına da koruma sağlayabilen bir ürün. (tabiki uzun süre koruma sağlamıyor)

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mc pherson havalar düzeldiğinde aquartz yapmaya karar vermiştim bütün düşüncelerimi yıktın

BlackEmperor
    Misafir
    bu çakma vernik olayı güzelmiş aklıma gelmişti benim böyle bişey hatta bunun dahda sertini yapacan kurşun geçirmez hale gelecek yüzey

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)