bak sımdı ankarada iki adres var biri detailing garage dieri boom garage ıkısıde yapılacak tum yontemlerı yaparlar.sımdı burdan gazel okumak aslında kolay sılınır bı sekılde dıyebılıyoruz ama yakındanda gormek lazım .
bn durumu su sekılde degerlendırıyorum sonucta oto boyası deıl dolayısıyla oto boyasıyla bırlesme gıbıde bı durumu yok o yuzden yuzeyde oldugu ıcın cıkması gereklı .mısal sunu ornek verıyım .ateşe tutarsın yumusarsa cıkar kıl denersın parca kopartıyorsa cıkar tıner surersın hafıf asındırıp rengıı beze verıyorsa cıkar.kısacası cıkmaması ıcın sebep yok en extrem durum
macun cekersın dolgu yapar zemını duzler zımparalarsın taakı macun ve zımbırtı cıkana kadar ama duzenlı tertıplı yapılmazda boayay degerse o zımpara cok asındırıp boyayıda alabılır.
Birde bu ürün var
Road Paint Remover
Ama bunuda nerede bulursun bilemem.
Hoş sprayway'in hepsiburada.com'da adhesive remover ürünü var, bir al dene derim.
bu lınkını koydugun temızleme mendılıne yakın bı mendıl var bende rutus yaptıktan sonra elımı fln sılıyorum .lımon kokuyo ama tınerlı degıl acaba mı dıyorum kendı kendıme. dur okuyorumü
arkasında yazanlar.
fields of app.
cleanıng cloths remove
-paint and lacquers
-oil tar asphalt
-glues
-ink and wax
-and numerous other types of pollition hard to get rid of
use accırding to poliition degree cleaning may be effected with the soft or the coarse side of the cloths
the cloths are especially suitable for cleaning of
hands
-paint surface
-paint sprey guns
-glass
-metal surface
-tools
-plastics
durum budur ne dersin
zift olduguna eminsen mazot ilacın baktın bulabılırsen gaz yagı arabanın boyasınıda kormus olursun gaz yagı ilee .. mazot yaparsan yanmaz kolay kolay ama gaz yagında sıgara felan yaklasma kutup basınıda sok onlem olarak
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Mazot cozum olmadi mazotu doktum bekledim sildim boyasi bile cikmadi beze,inanilmaz sert bi malzeme tirnakla kazimakla falanda cikmiyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)