Cekmecede cimento fabrikası oldugu icin burdakı araclar ayda bir sirke ozgur yıkadıktan sonra sungerle silsin cıkar gecmiş olsun
Bugün yıkatamadım arabayı,yarın sabahtan yıkatıcam.Sirkeyle giderim yıkamacıya denerim
Olmazsa yağ olayını deniyecem
benim aractada aynı yerde sirkeyi yarın bende denemeyi düşünüyorum
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
özgür çıkartamadıysan gaz dene.gaz yumuşutıyor ardından tabanca ile sıcak su tuttur muhtemelen çıkar boyayada zarar vermez
barnak bassam olurmu ?
gaz yağı dene özgürüm
yapı marketlerde çimento artığı temizleyici ürünler var. ben beton numunecisi arkadaşların araçlarının içini dışını öyle temizledim işe yarıyor![]()
geçen bi abinin aracının kaputtan assasına gelmişti kaportacı kireç sökücü önerdi kireç sökücüyü üstten uygulayınca bırakırmıs abi denedi çıktı ancak boyaya zararı olurmu tam bılemeyecegim denenen aracın boyası zaten leşti..
konu biraz hort olacak ama yeni konu açmak istemedim. bugün arabayı yıkadığımda kaportada yüzlerce çimento lekesi gördüm. sanırım insaatın birinden sıçramıs. nasıl temizleriz boyaya zarar vermeden? aslında tırnakla çıkıyor ama çok fazla old. için uğrasılacak gibi değil
güçlü motor temizleme sıvıları söküyor arkadaşlar. sıkıp biraz sabırla beklemek gerekiyor. boyaya zarar vermeyecek ayarda olan bi malzemeyi suyla seyreltmeden direk olarak bi pamuga veya beze bulayın iyice. çimento olan kısmın üzerine koyun direk kalsın orda 15-20 dk. sonrasında tazyikli su ile rahatlıkla çıkarırsınız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)