blitz kac adet var abi![]()
tamam 473 ml si 30 tl ise gidip virtus almam senden akirim. heavy ve orta grade pasta lazim. neler var yaz
Built to fall....
ince-orta-ağır pasta serisi
Paint Correction 1-Super Polish No.778
Paint Correction 2 -Advanced Medium Polish No.721 Super Polish (16oz)
Paint Correction 3 -Advanced Polish No.700, scratch remover, defect removal, scuff mark remover , body shop safe
Bunlarda compoundlar
Heavy Duty Body Shop Safe Polishing Compound
Medium Duty Body Shop Safe Polishing Compound
Light Duty Body Shop Safe Polishing Compound
Hakan abi banada liste hazırlayacaktın abi ama elinde varsa ürün senden alayım sende olmayanlarıda söylersin dışardan toparlarım olmazmı?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
sayın imprazawrc gerçekden size teşekkür ederim.. bukadar bilginizi burda paylaşmışsınız bende meguiars ürünleriyle cebelleşip duruyordum yazdıklarınızı okuyana kadar.. sizden pm yoluyla yardım talep edicem..eğer yardımcı olursanız tabiki.. nano özellikli ürünler kullanmak istiyorum şampuanından cilasına kadar.. size pm attım ama sanırım mesaj kutunuz dolu ulaşmadı..ayrıca elinizdekilerden işime yarayanları da almak isterim..
![]()
Estağfurullah, bilgiyi mezara götürecek halim yok, hoş öyle yapanlarda varda ne haltlarına yaradı öteki tarafta sormak lazım.
Benim elimde eser miktarda ve nano ile uyumlu ellede çizik gidermeye (zor yol) imkan sağlayan pastalar var.
Nano ile ilgili olarak a'dan z'ye herşeyini almak istiyorsanız şu an 3 seçeneğiniz var.
1-Wolf's chemicals
2-Gtechniq
3-Nanolex
3 markada gayet başarılıdır, sadece nanolex'de pasta grubu yoktur, diğer iki markada kendi pasta gruplarıda vardır. Ben ağırlıklı olarak wolf's kullanıyorum ve gayet memnunum, fiyatlarıda gayet makuldur. Kargo ücretleride uygundur (küçük alımlarda) ancak bir anda tüm nano grubunu almanız kargo açısından da pahallıya mal olur, parça parça almakta fayda var.
Bu markalar dışında Aquartz'da tercih edebilirsiniz ancak o markada sadece cila ve temizleyici bulunuyor, pasta yok, şampuan yok birde şu an için uygun fiyata getirende yok![]()
Bu arada, önceki sayfalarda da dediğim ve söz verdiğim gibi, az sabrederseniz Alican (Boom Garage)'ın sayfası için nano ile ilgili yol gösterici bir yazı hazırlayacağım artık o yazıya göre isteyen istediği markayı seçer ve uygular![]()
gerçekden teşekkür ederim size..peki bana ilk başlamak açısından neleri tavsiye edersiniz dicem ama alabileceğim yerleri bilmiyorum..ilk başta şampuanı elimle atabileceğim cilasını temizleyicisini almak istiyorum mesela..
Hakan abi benim kalan listeyi yarın yapalım arkadaş haftaya Almanyaya gidiyor sipariş geçicem direk valizinde getirecek
IMPOSSIBLE IS NOTHING
sayın imprezawrc.. sizden bi pm rica etsem mümkün olurmu? bagajımda hep meguiars var..şampuanından waxına kadar.. tavsiyelerinizi rica edebilir miyim? tabi elinizde olanları da dahil etmek kaydıyla.. nano temizliğe geçmek istiyorum..aracım siyah ve sürekli yapmakdan sıkıldım..uğraşmak güzel ama sonucu kısa süreli parlaklık olunca ister istemez bıktırıyor..şimdiden teşekkür ederim..
![]()
2.şubesini Atakent'e açıyorlar. 2-3 güne faaliyete geçecekmiş. Hayırlı olsun
Edit: B.evler kapanmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)