Bu arada, önceki sayfalarda da dediğim ve söz verdiğim gibi, az sabrederseniz Alican (Boom Garage)'ın sayfası için nano ile ilgili yol gösterici bir yazı hazırlayacağım artık o yazıya göre isteyen istediği markayı seçer ve uygular :)
Printable View
Bu arada, önceki sayfalarda da dediğim ve söz verdiğim gibi, az sabrederseniz Alican (Boom Garage)'ın sayfası için nano ile ilgili yol gösterici bir yazı hazırlayacağım artık o yazıya göre isteyen istediği markayı seçer ve uygular :)
gerçekden teşekkür ederim size..peki bana ilk başlamak açısından neleri tavsiye edersiniz dicem ama alabileceğim yerleri bilmiyorum..ilk başta şampuanı elimle atabileceğim cilasını temizleyicisini almak istiyorum mesela..
Hakan abi benim kalan listeyi yarın yapalım arkadaş haftaya Almanyaya gidiyor sipariş geçicem direk valizinde getirecek
evet o yazınızla ilgili mesajınızı da okudum bekliyorum onuda..:) (boom garage)
sayın imprezawrc.. sizden bi pm rica etsem mümkün olurmu? bagajımda hep meguiars var..şampuanından waxına kadar.. tavsiyelerinizi rica edebilir miyim? tabi elinizde olanları da dahil etmek kaydıyla.. nano temizliğe geçmek istiyorum..aracım siyah ve sürekli yapmakdan sıkıldım..uğraşmak güzel ama sonucu kısa süreli parlaklık olunca ister istemez bıktırıyor..:) şimdiden teşekkür ederim..:)
bekliyorum teşekkürler..
2.şubesini Atakent'e açıyorlar. 2-3 güne faaliyete geçecekmiş. Hayırlı olsun :)
Edit: B.evler kapanmış.
internet siteleri yenilenmiş ve alışveriş yapabiliyorsunuz.Bugun 3 adet ürün aldım kargo seçeğini yanlış işaretlemişim arayıp benim hatamı düzelttiler boşa para vermişsiniz biz iade ettik,ürünleriniz hazır kargoya verilecek dediler çok memnun oldum.Benim gibi üşenip oraya gidemeyenler için bir fırsat =)
Orası kapanmış dı ama
Valla ben web sitelerinden alışveriş yaptım.
Chemical Guys Türkiye
Chemical Guys Bahçelievler'den Halkalı'ya taşındı bu arada. Toplu konutlarda, Migros,Mado falan var,onun altındaki otoparkta faaliyete devam . :)
Kilin fiyatını görünce tansiyonum fırladı gitti.
Mikrofiber yıkama eldivenini Bim geçen sene 5 TL'ye mi ne sattı, bunlarda 30 küsür TL yazmışlar.
Cilaların fiyatlarına hiç girmeyelim, o paralara minimum 1 sene koruma sağlayan nano setler alınıyor.
Bauhaus'da arexons, sonax veya turtle wax'ın 10-20 TL arası fiyatlara satılan dashboard, lastik, vinil..vs parlatıcı ve koruyucuları yerine de sanırım kimse gidip 4-5 katını vermez.
4bin 600tlye katı wax var ne özelliği var acaba?
Aman almayayım, alanada mani olmayayım :)
Chemical guys'ın az bilinenlerini yazayım;
- Aynı işlevi yapan ama ismi farklı en az 2 çeşit ürünü vardır.
- Sıvı temizleyicilerin hepsi sulandırılabilir.
- Cam temizleyici ürünlerinin hepsi filmli camlarda kullanılabilir.
Gidersiniz adamlarda 3 çeşit cam temizleyici vardır, bu sulandırılır, bu filmli camda kullanılır diye yemesinler sizi, hepsi sulandırılabilir ve filmli camlarda kullanılabilir, amonyak içermezler. O yüzden alacaksanız hangisi ucuzsa onu alın. :)
Extreme synthetic, speed wipe gibi quick detailerlarda sulandırılabiliyor. Ama temizleyiciler kadar yüksek oranda değil.
Artik o mr green 5 liler daimi urun olmus haberiniz olsun :)
2 li mf yok raflarda ;) 5 li pack car sadece cok iyi oldu bu
chemical guys dan sıfır kokusu alıcam alabiliceğim bir yer adres varmı.. ebayda arattım konuşdum türkiyeye yollamıyor hiç biri yollıyanlarda sağlam kargo ücreti istiyorlar.
Bu chemicals guys türkiye şubesi pek aktif değil baya sitesinde ve yerinde zorluk çeken çok oluyor fakat nedense dün birkaç aracın üzerinde stickerı vardı piste çıkacak araçlar üzerinde
Tunç senin typer avatardaki olanmı?
bir hepsiburada ile anlaşıp birde gg de dükkan açsalar sıkıntıları kalmaz bizimde kalmaz.. ingiliz sitelerine bakıyorum new car smell için o yüzden..
Arkadaşlar merhaba,
www.chemicalguysturkiye.com adresinden halen alışveriş yapan var mı? Web sitelerinde yer alan numaraların hiçbirine ulaşılamıyor.
kimyasaladamlar olarak dene.yada görkem sana yardımcı olur.
http://www.chemicalguysturkiye.com/seri-sonu-urunler
Burada işe yarar uygun fiyatlı ürünler gördüğümden yazmıştım.