CG nin parfümleri iyidir. Yurtdışında popüler baya. Şampuan düzgün fiyatlarda olur ise bende tercih ederim Hakan abi baya övmüştü.
Printable View
CG nin parfümleri iyidir. Yurtdışında popüler baya. Şampuan düzgün fiyatlarda olur ise bende tercih ederim Hakan abi baya övmüştü.
Aynen erotik kokulu bir tane vardı afrodizyak etkisi varmış onu deneyecek kobay arıyoruz şuan :D
kokular iyi guzel hos ta, arkadasin arabasina siktim etkisinin 1 gun oldugunu soyledi.. Ben koku alma ozurlu oldugum icin benim arabadaki efekti ne kadar surdu bilemiyorum :D
valla aldım ben little trees black ice, taktı arabaya 3 hafta oldu herhalde, mis gibi kokuyor hala:)
nerden aldin burdan mi gittin yoksa ebay den mi aldin cakal
lan olm o vax harbiden el kremi gibiydi :D
hangisi : DDD
adını unuttum ya ama aynı çikolata gibi kokuyor :D
@onurcan yok ya bence burnu alışmıştır arkadaşın kokuya çünkü söylediklerine göre 2 fıs sıktığında bir hafta falan kalıcılığı var diye hatırlıyorum:)
Arkadaş bir tane lastik, davlunbaz için dressing ürünü koklattı mor renkli bir sıvı üzüm kokulu pipet istedim :D
deli oldum gondermiyoooor
ordaydim herseyi denedim.
cherry wax 46 tl
resimler ve videolar aksama
su an 3G cok yavas
blitz ,tire gel ve Coitrus wash aldim 120 tl
fiyatlar amerika ile alakali degil ama resmi ithalat ve kimyasal tse testleri yuzunden ne yazikki boyle.
mamoth yok
standart bezler 12 lik paket 130 tk.
miracle 50
ondan daha pofudik ama ufak bez 30
fiyatlar bence makul seviyeye çekilmiş , gümrük vs yapcak bişey yok
Zübeyir'im fiyatları bilmiyorum ama ellerinde çizik gidericiler vardır elbet.
Şu sayfadaki ürünlerin hepsi iş görür ama önce senin aracında bir ufak alanda deneme yapmalarını iste ona göre ürünü al. Gereksiz ürün alma :)
Swirl Removers, Compounds, and Polishes Heavy Duty, Medium Duty, Light Duty Auto Detailing Polishing Compounds
Yahu magirüs water magnet'i senelerce 60-70tl'ye satmaya çalıştı,abd fiyatı 12-13lirayken
Daha sonra hem satılmadığı, hemde insanlar yoğun olarak abd'den getirdiği için fiyatları çektiler aşağı.
Satılmazsa fiyatlarda düzenlemeye gideceklerdir diye düşnüyorum
Vergiler,dukkan giderleri falan derken fiyatlar o sekilde oluyor. Gonul ister ki daha ucuz olsun :)
Dükkan hayırlı olsun diyelim çok güzel bir mekan olmuş.. İnşallah istedikleri işi yapabilirler..
Bu arada Aquartz konusu geçmiş. Eğer temin etmekte zorlanan olursa yardımcı olabilirim..
Fiyatlar biraz yüksek bencede :(
Hakan Abi (imprezaWRC) tanıyorum kendisini, o daha hesaplıydı bu ürünler bakımından ;)
Ozan'cım benim elimde Cut serisi, no 700 serisi pastalar var, 2 adet blitz, eser miktarda da metal cilası ve pastası var :) Yarın adetlerini yazarım.
Pastaları ve Blitz'leri 30'ar TL'den verebilirim.
Metal cilası ve pastasının adetlerini kontrol edeyim kendime ayıracak kadar varsa onlarıda uygun fiyattan satışa çıkartırım.
90 TL ve üzeri alımlarda PTT kargo ile kargo benden olur, bundan ötesi Şam'da şeftalinin kıllısını aramakla eş değer bir şey olur :D :D :D
blitz kac adet var abi :)
tamam 473 ml si 30 tl ise gidip virtus almam senden akirim. heavy ve orta grade pasta lazim. neler var yaz
ince-orta-ağır pasta serisi
Paint Correction 1-Super Polish No.778
Paint Correction 2 -Advanced Medium Polish No.721 Super Polish (16oz)
Paint Correction 3 -Advanced Polish No.700, scratch remover, defect removal, scuff mark remover , body shop safe
Bunlarda compoundlar
Heavy Duty Body Shop Safe Polishing Compound
Medium Duty Body Shop Safe Polishing Compound
Light Duty Body Shop Safe Polishing Compound
bize 700 serisi mi uygun öteki mi peki
bir set aliyim o zaman senden
Hakan abi banada liste hazırlayacaktın abi ama elinde varsa ürün senden alayım sende olmayanlarıda söylersin dışardan toparlarım olmazmı?
sayın imprazawrc gerçekden size teşekkür ederim.. bukadar bilginizi burda paylaşmışsınız bende meguiars ürünleriyle cebelleşip duruyordum yazdıklarınızı okuyana kadar.. sizden pm yoluyla yardım talep edicem..eğer yardımcı olursanız tabiki.. nano özellikli ürünler kullanmak istiyorum şampuanından cilasına kadar.. size pm attım ama sanırım mesaj kutunuz dolu ulaşmadı..:( ayrıca elinizdekilerden işime yarayanları da almak isterim..:)
Estağfurullah, bilgiyi mezara götürecek halim yok, hoş öyle yapanlarda varda ne haltlarına yaradı öteki tarafta sormak lazım.
Benim elimde eser miktarda ve nano ile uyumlu ellede çizik gidermeye (zor yol) imkan sağlayan pastalar var.
Nano ile ilgili olarak a'dan z'ye herşeyini almak istiyorsanız şu an 3 seçeneğiniz var.
1-Wolf's chemicals
2-Gtechniq
3-Nanolex
3 markada gayet başarılıdır, sadece nanolex'de pasta grubu yoktur, diğer iki markada kendi pasta gruplarıda vardır. Ben ağırlıklı olarak wolf's kullanıyorum ve gayet memnunum, fiyatlarıda gayet makuldur. Kargo ücretleride uygundur (küçük alımlarda) ancak bir anda tüm nano grubunu almanız kargo açısından da pahallıya mal olur, parça parça almakta fayda var.
Bu markalar dışında Aquartz'da tercih edebilirsiniz ancak o markada sadece cila ve temizleyici bulunuyor, pasta yok, şampuan yok birde şu an için uygun fiyata getirende yok :(