Bence birisi gidip dükkanı açanı bu siteye sponsor yapmalı ki tüm sorular karşılık bulsun
Printable View
Bence birisi gidip dükkanı açanı bu siteye sponsor yapmalı ki tüm sorular karşılık bulsun
En kalin bezin bir incesi var cift katli ve baya kalin fiyati arkadasin belirttigi gibi 50tl indirime gitmisse.
Hatta su : http://www.chemicalguys.com/MICROFIB...p/mic_1001.htm
Dun gittik mekana,zaten arkadaslar uye olmaya calisiyormus,onay bekliyorlar :)
ben su sampuanlardan alcam galiba
fiyatlari nedir bilen var mi
Şampuanları bayağı konsantreymiş anlattıklarına göre uzun süreler kullanılabilir.
Bir de bütün ürünleri değişik kokuyor hemen hemen hepsini kokladık, Emre'yi bir kenarda wax yemeye çalışırken gördüm bir parmak bandırmıştı :D
Sampuanlar 1/4000 oraninda kullaniliyormus,baya gider heralde..
@Boozer ulan wax'i parmaklayip el kremi olarak kullanan ben miydim:D
Bu arada urunler hakkaten super kokuyo. Cg parfumler'de baya basarili bence
CG nin parfümleri iyidir. Yurtdışında popüler baya. Şampuan düzgün fiyatlarda olur ise bende tercih ederim Hakan abi baya övmüştü.
Aynen erotik kokulu bir tane vardı afrodizyak etkisi varmış onu deneyecek kobay arıyoruz şuan :D
kokular iyi guzel hos ta, arkadasin arabasina siktim etkisinin 1 gun oldugunu soyledi.. Ben koku alma ozurlu oldugum icin benim arabadaki efekti ne kadar surdu bilemiyorum :D
valla aldım ben little trees black ice, taktı arabaya 3 hafta oldu herhalde, mis gibi kokuyor hala:)
nerden aldin burdan mi gittin yoksa ebay den mi aldin cakal
lan olm o vax harbiden el kremi gibiydi :D
hangisi : DDD
adını unuttum ya ama aynı çikolata gibi kokuyor :D
@onurcan yok ya bence burnu alışmıştır arkadaşın kokuya çünkü söylediklerine göre 2 fıs sıktığında bir hafta falan kalıcılığı var diye hatırlıyorum:)
Arkadaş bir tane lastik, davlunbaz için dressing ürünü koklattı mor renkli bir sıvı üzüm kokulu pipet istedim :D
deli oldum gondermiyoooor