User Tag List

Sayfa 8/13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
239 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Chemical Guys Türkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ürünlerin fiyatlarını da alıp bir paylaşsaydın keşke
    Cam, Boya ve jant sealanti en pahali olan kismi, 100ml ligi gumruk vergi vs hersey dahil 40 euro olmasini planliyoruz. 2 versyonu var, digeri 35 euro ya tekabul ediyor.Ucuzlatmaya calisiyoruz su an, yada Litreliklerden bolup daha ucuza vermeyi deneyecegiz. 3 hafta sonra gidip detayli gorusup imzayi atacagiz insallah. Reactivating sampuanlari 20 euro civarinda olacak. Butun fiyat listesi elimizde fakat iste ne kadar urun alirsak kargoya vs genel anlamda gider dusecek bunun hesaplarini yapiyoruz.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam, Boya ve jant sealanti en pahali olan kismi, 100ml ligi gumruk vergi vs hersey dahil 40 euro olmasini planliyoruz. 2 versyonu var, digeri 35 euro ya tekabul ediyor.Ucuzlatmaya calisiyoruz su an, yada Litreliklerden bolup daha ucuza vermeyi deneyecegiz. 3 hafta sonra gidip detayli gorusup imzayi atacagiz insallah. Reactivating sampuanlari 20 euro civarinda olacak. Butun fiyat listesi elimizde fakat iste ne kadar urun alirsak kargoya vs genel anlamda gider dusecek bunun hesaplarini yapiyoruz.
    Chemical Guys'ın fiyatlarından bahsetmiştim ama nano için verdiğin fiyatlar biraz pahallı

Bahsi geçen marka sanırım nanolex, reactivating shampoo ismi sadece onda geçiyor. 250ml'lik şampuan wolfs'un 4 katı fiyata, (ki wolf'sta 4'te 1 fiyatına 500ml alabiliyorsun) gtechniq'in 2 katı fiyata sahip.

Neyse, hayırlısı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Chemical Guys'ın fiyatlarından bahsetmiştim ama nano için verdiğin fiyatlar biraz pahallı

Bahsi geçen marka sanırım nanolex, reactivating shampoo ismi sadece onda geçiyor. 250ml'lik şampuan wolfs'un 4 katı fiyata, (ki wolf'sta 4'te 1 fiyatına 500ml alabiliyorsun) gtechniq'in 2 katı fiyata sahip.

Neyse, hayırlısı olsun.
    Bunlar takribi fiyatlar su an, yani net hesapladigimiz seyler degil. Urunlerin arasinda ne kadar fark oldugunu bayram dan sonra gorup ona gore karar verecegiz, numuneler yolda. Fiyatlar konusunda bilgimiz var pahali da, deymezse ona gore baska bir yer ile gorusebiliriz. Isterseniz beraber test edebiliriz urunleri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunlar takribi fiyatlar su an, yani net hesapladigimiz seyler degil. Urunlerin arasinda ne kadar fark oldugunu bayram dan sonra gorup ona gore karar verecegiz, numuneler yolda. Fiyatlar konusunda bilgimiz var pahali da, deymezse ona gore baska bir yer ile gorusebiliriz. Isterseniz beraber test edebiliriz urunleri.
    Ben nanolex ile geçen sene görüşmüştüm, o zaman kurda uygundu, şartlarda uygundu, şimdi şansızlığınıza euro zıpladı, gümrük kontrolleri çok sıkı.
    Ama yinede nanolex'in kargosunun uygun olması lazım.

Test etmek isterim tabi, hatta istersen valetpro, stjarnagloss şampuanları ile de dayanklılığını test ederiz.
    Xzilon, normal carnauba, wolf's...vs ile de karşılaştırabiliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben nanolex ile geçen sene görüşmüştüm, o zaman kurda uygundu, şartlarda uygundu, şimdi şansızlığınıza euro zıpladı, gümrük kontrolleri çok sıkı.
    Ama yinede nanolex'in kargosunun uygun olması lazım.

Test etmek isterim tabi, hatta istersen valetpro, stjarnagloss şampuanları ile de dayanklılığını test ederiz.
    Xzilon, normal carnauba, wolf's...vs ile de karşılaştırabiliriz
    Hoho : D feci eglenceli bir haftasonu ayarlamamiz lazim o zaman Numuneler gelince haberleselim Hem chemical guys i da biraz test ederiz. Nanolex le gorusmelerin basindayiz, onlar bizimle calismak icin istekli baya fiyat konusunda belki birseyler olur. Dedigim gibi tahmini rakamlar yazdiklarim ama 4 kat fark olduguna gore bir farklari olmali, yoksa zaten sacma olur

Bu arada chemical guys in fiyatlari web sitesinden 5-10tl fazla, gayet makul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hoho : D feci eglenceli bir haftasonu ayarlamamiz lazim o zaman Numuneler gelince haberleselim Hem chemical guys i da biraz test ederiz. Nanolex le gorusmelerin basindayiz, onlar bizimle calismak icin istekli baya fiyat konusunda belki birseyler olur. Dedigim gibi tahmini rakamlar yazdiklarim ama 4 kat fark olduguna gore bir farklari olmali, yoksa zaten sacma olur

Bu arada chemical guys in fiyatlari web sitesinden 5-10tl fazla, gayet makul
    Bir arkadaşım miracle dryer için fiyat almış cevap olarak 70TL demişler. Nette indirimsiz hali 18,95 dolar, indirimli hali 9,45 dolar.
    Bir başka örnekte new car smellde çıkıyor, indirimsiz hali 12,65 dolar, inidirimli hali 6,95 dolar. Ama vatandaşlar new car smell'e 34 TL demişler.

Ben miracle'ı geçen sene 13TL'ye satmıştım. Aslında tüm bezleri 13TL'ye satmıştım ama 70TL çok iddialı bir rakam. Ki burada uber kurulama bezini erdem boya 35 TL,'ye satıyorken bir bez parçasına 70TL vermek bana çok akıllıca gelmiyor.

Keza dandik bir kokuyada 34TL bayılmakta çok mantıklı değil.

Henüz gitmedim, bir fırsatta ziyaret edip fiyat listesini almak istiyorum. Ama bu fiyatlarla üzgünüm ama çok şansları yok. En azından ben hayatta almam. (Zaten ben kurulama olayını artık blower ile yapıyorum )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşım miracle dryer için fiyat almış cevap olarak 70TL demişler. Nette indirimsiz hali 18,95 dolar, indirimli hali 9,45 dolar.
    Bir başka örnekte new car smellde çıkıyor, indirimsiz hali 12,65 dolar, inidirimli hali 6,95 dolar. Ama vatandaşlar new car smell'e 34 TL demişler.

Ben miracle'ı geçen sene 13TL'ye satmıştım. Aslında tüm bezleri 13TL'ye satmıştım ama 70TL çok iddialı bir rakam. Ki burada uber kurulama bezini erdem boya 35 TL,'ye satıyorken bir bez parçasına 70TL vermek bana çok akıllıca gelmiyor.

Keza dandik bir kokuyada 34TL bayılmakta çok mantıklı değil.

Henüz gitmedim, bir fırsatta ziyaret edip fiyat listesini almak istiyorum. Ama bu fiyatlarla üzgünüm ama çok şansları yok. En azından ben hayatta almam. (Zaten ben kurulama olayını artık blower ile yapıyorum )
    Koku olayini bilmiyorum ama bez evet, tekstile giriyor vergi de ek kalemleri var falan dediler bana. Jetseal v36 Luber icin bana netteki indirimsiz fiyatlara baya yakin fiyat verdiler, bildiklerim onlar Su blower bana da lazim bezlerden nefret ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Koku olayini bilmiyorum ama bez evet, tekstile giriyor vergi de ek kalemleri var falan dediler bana. Jetseal v36 Luber icin bana netteki indirimsiz fiyatlara baya yakin fiyat verdiler, bildiklerim onlar Su blower bana da lazim bezlerden nefret ediyorum
    Ben oradan alırsam -fiyatı uygunsa ve varsa- honeydew, glossworkz ve citrus wash and gloss şampuanlardan alırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben oradan alırsam -fiyatı uygunsa ve varsa- honeydew, glossworkz ve citrus wash and gloss şampuanlardan alırım.
    hepsi var, fiyatlarini ogrenirim

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 hafta falan oldu açılalı , dükkan baya bi büyük ondan dolayı raflar boşmuş gibi duruyor

hayırlısı olsun takıldığımız yere 10 adım uzaklıkta bize yarıcak
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hepsi var, fiyatlarini ogrenirim
    Dayanamadım bende mail attım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 hafta falan oldu açılalı , dükkan baya bi büyük ondan dolayı raflar boşmuş gibi duruyor

hayırlısı olsun takıldığımız yere 10 adım uzaklıkta bize yarıcak
    adet olarak cok fazla urun yok sanirim. Ama cesit olarak iyiler.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    nerde bu telefonu var mi
    ben de bakirkoydeyim su citrus bilmemne den istiyorum bir damlasi ile 400 araba yikicam
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerde bu telefonu var mi
    ben de bakirkoydeyim su citrus bilmemne den istiyorum bir damlasi ile 400 araba yikicam
    Hehe oyle birsey yapacaksan Maxi Studs II idi galiba o manyak konsantre birsey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adet olarak cok fazla urun yok sanirim. Ama cesit olarak iyiler.
    valla içeri girip gezmek kısmet olmadı ama , fotoğrafdaki gibi 2 tane daha raf vardı yanlış hatırlamıyorsam

Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerde bu telefonu var mi
    telefonu yokta , bahçelievler yaylaya giderken köprü üzerine çıkan caddede (talatpaşa caddesi ) çalışların bir arka sokağı köprüye gelmeden 100 metre önce dükkanın yeri veya galericiler caddesinde diyim daha açık olur
    Livestrong

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir diğer deyişle Talatpaşa Otobüs Durağı'nın (bizim mabed'in ) 20 adım ilerisinde solda.

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar nano urunler icin biraz sabredin, su an baya asama kaydettik yakin zamanda baya guzel urunler gelecek.

Bu arada CG daydim yine bugun, arkadaslarin getirdigi buharli makinaya bir goz atin.
    Normal yıkamaları yok mu ? Buharla temizlik yapıyorlar ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet buharlı temizlik ve ayrıyetten bi makina daha vardı onun hakkkında pek konuşamadık

dükkanın arkası tamamen depoymuş , rafa sığmıcağı için oraya sadece göstermek için koymuşlar , şikayet edilen fiyatlarıda bugün itibari ile ellerinden geldiği kadar aşşağa indirmişler

mesela kurulama bezini 70 liradan 50 e indirmişler.
    Livestrong

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    woolly mammoth var mıdır giden biri sora bilir mi??

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)