User Tag List

Sayfa 4/13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
239 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Chemical Guys Türkiye

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yokmu acaba şu forumda şöyle eli ayagı düzgün bu işi gerçekten hakkıyla yapacak böyle bir dükkan açacak olan?
    Buradaki üyelerin hepsi farklı lokasyonlarda o yüzden herkese hitab etmek imkansız. Misal sponsor olan arkadaşlar anadolu yakasında ben ancak işim düşerde geçersem uğrayabilirim onun dışında bu trafik koşullarında geçmek çok zor oluyor.

CG'ın dükkan lokasyon olarak benim açımdan süper mesela 5 dk evime giderim. Bence yeri iyi düşünmüşler sırf B.Evlerde bu işe meraklı çok fazla forum üyesi var. Keza Bakırköy ve Ataköy araçlarınada yakınlar.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamda abi orayı açanı ne kadar tanıyoruz.Gidip selam verip çay kahveyi rahat rahat içebilecekmiyiz.Yada yanına ugrayıp hal hatır sorabilecekmiyiz.Ne bileyim forumdan kimleri orada görebilecegiz.Vb seçenekler çogaltılabilir.
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tamamda abi orayı açanı ne kadar tanıyoruz.Gidip selam verip çay kahveyi rahat rahat içebilecekmiyiz.Yada yanına ugrayıp hal hatır sorabilecekmiyiz.Ne bileyim forumdan kimleri orada görebilecegiz.Vb seçenekler çogaltılabilir.
    Ben sorunu yanlış anlamışım pardon. O şekilde bakmamak lazım olaya veliefendi meg'e selam verdim girdim çok güzel devam etti herşey. Sonra öğrendimki foruma üyeymiş ikiside

Yani istediklerini gerçekleştirmek için mal sahibinin forum üyesi olmasına gerek yok bence. Düzgün hizmet versin gerisi çok önemli değil bana göre.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dükkanın olduğu caddeye şimdi baktım tüm galericilerin olduğu caddeymiş umarım Galeriden Kuaförü yapılmış araç mantığına döndürmezler işi kısa zamanda bu galerilerden etkilenip.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orkun ve Kerim alan arkadaslarin isimleri. Seninle de gorusmustuk bu konuyu fakat farkli boyutlarda dusunuyoruz. Bu arada arkadaslar CG TR in fiyatlari internette satilan CG urunlerine baya yakin, tercih edilebilir.
    Ben başka bir gözle bakıyorum; bir mühendis ve eksper olarak işin matematiğine ve geleceğine bakıyorum. Şu dükkanı ingiltere'de açsan güzel iş yaparsın ama burada olmaz, olmaması içinde her türlü olumsuzluk mevcut.
    En basitinden her ay minimum dükkan kirası ve orada çalıştıracağın ustanın parasını çıkartman lazım. Yine başa dönüyoruz, bauhaus'da adam sonax'ın cilasını 10TL'ye satıyorsa ve kar elde ediyorsa senin karşındaki zihniyete birşey anlatma şansın eksilere düşüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dükkanın olduğu caddeye şimdi baktım tüm galericilerin olduğu caddeymiş umarım Galeriden Kuaförü yapılmış araç mantığına döndürmezler işi kısa zamanda bu galerilerden etkilenip.
    Galericilerle iş yapacaklarsa işin kalitesi yerlere düşebilir. Çünkü herif gelecek 2 saatte bitir bu aracı diyecek onlarda yok olmaz derse hadi başka kapıya derler, yaparım derse 2 saatte o iş olmaz ve yine başa döner, bu aracı kim yaptı aha bunlar yaptı hadi geçmiş olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galericilerle iş yapacaklarsa işin kalitesi yerlere düşebilir. Çünkü herif gelecek 2 saatte bitir bu aracı diyecek onlarda yok olmaz derse hadi başka kapıya derler, yaparım derse 2 saatte o iş olmaz ve yine başa döner, bu aracı kim yaptı aha bunlar yaptı hadi geçmiş olsun...
    Umarım bu senaryo gerçekleşmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım bu senaryo gerçekleşmez.
    Umarım vatandaşlar köşeyi döneriz mantığı ile de bu işe girmediler, büyük konuşmayayım ama o düşünce kısa sürede yalan olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yokmu acaba şu forumda şöyle eli ayagı düzgün bu işi gerçekten hakkıyla yapacak böyle bir dükkan açacak olan?
    Calismalarimiz suruyor, 2013 icinde bir cok urunu barindirabilecegimiz, genis urun gamli bir yer dusunuyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım vatandaşlar köşeyi döneriz mantığı ile de bu işe girmediler, büyük konuşmayayım ama o düşünce kısa sürede yalan olur.
    O mantikla girmediler, hatta detailing icin bayilik bile vermiyorlar ki yanlis bir is yapilirsa markaya mal edilmesin. Akli basinda insanlar, sanmiyorum ki bu konuda yanlis yapsinlar. Stratejik olarak bence hatalilar gerci ama zamana yayarak ilerleyebilirler gorecegiz.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Calismalarimiz suruyor, 2013 icinde bir cok urunu barindirabilecegimiz, genis urun gamli bir yer dusunuyoruz.
    Valla bekliyoruz bizde umarım gerçekten kaliteli ve seviyeli bir ortam olması temennimiz
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    içimizden biri acaydı iyiydi
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı [RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içimizden biri acaydı iyiydi
    Kismet, ama kendileri de bu isin egitimini gormus insanlar. Bakalim aramizdan birileri is yaptirirlarsa deneyimlerini paylasirlar. Ben ortami gayet sicak buldum, ki distributorluk icin farkinda olmadan rekabet yapmisiz, buna ragmen gittigimde gayet bilgili bir sekilde urunleri detayli tanittilar, muhabbet hos sohbet guzel bir gundu

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kismet, ama kendileri de bu isin egitimini gormus insanlar. Bakalim aramizdan birileri is yaptirirlarsa deneyimlerini paylasirlar. Ben ortami gayet sicak buldum, ki distributorluk icin farkinda olmadan rekabet yapmisiz, buna ragmen gittigimde gayet bilgili bir sekilde urunleri detayli tanittilar, muhabbet hos sohbet guzel bir gundu
    Cmt test day
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cmt test day
    Aynen aynen, bu aksam baska bir aracta biraz denemeyi dusunuyorum ama deneyecek cok sey var elimde aquartz falanda var.. Karar veremiyorum, nano cakip gitsem mi diyorum ama

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynen aynen, bu aksam baska bir aracta biraz denemeyi dusunuyorum ama deneyecek cok sey var elimde aquartz falanda var.. Karar veremiyorum, nano cakip gitsem mi diyorum ama
    nanoş ii dir
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Nano hayat kurtarır, ofisin bulunduğu binada mantolama yapıyorlar ama herifler hiç titiz çalışmıyor, tüm sokağın için ettiler, haliyle araçlarda nasibini aldı.
    Dün baktım kaputta, camda...vs'de beyaz beyaz noktalar olmuş, sıvamıdır ne halttır çözemedim ama su tuttum kayboldu gitti
    P.S : Beyaz noktaları tırnakla kazıyanlar vardı, bende onlara bakınca eyvah hapı yuttum diyordum neyse allahtan her yer nano kaplı

Bu saatten sonra laf olsun torba dolsun ve birazda belki merakımdan carnauba falan sürerim yoksa artık hiç işim olmaz, carnaubasıyla, sealantıyla ıvırıyla zıvırıyla...

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Kanauba çocuğuyuz şeklimiz yeter Şaka bir yana elimdekiler hala bitmedi bitse nanişe geçiş yapıcam.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu saatten sonra laf olsun torba dolsun ve birazda belki merakımdan carnauba falan sürerim yoksa artık hiç işim olmaz, carnaubasıyla, sealantıyla ıvırıyla zıvırıyla...
    Cidden o kadar etkili mi? Hiç inanmıyordum ben nano olayına.. Hangi markaların ürünleri etkilidir?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)