Nano uyguladığımız bir müşterimizin aracında kuş pisliği 1 hafta kaldıAraç siyah boyaya herhangi bir zararı olmamış.
Yine başka bir müşterim beyaz renk aracı günlük olarak su tutturuyor aracına daha sabun şampuan türevi bir ürün kullanmamış (7.ay)
Nano güzel bir icat![]()
Kısmet olurda güzel bir araç alırsam aracı nanoya boğucam![]()
Şöyle bir durumda var şimdi birileri çıkıp 50-100tlye alıyorsunuz ama pahalıya uyguluyorsunuz diyebilir.. Bana göre önemli olan kullanılmış araçlarda aracı nanoya hazırlamak çiziklerden arındırmak yoksa çizikler içindeki bir araç parlasa ne olur parlamasa..
Ben önce nanoyu bulana sonra gökhan abiye çok teşekkür ediyorum.Valla uygulaması kolay dayanım süresi çok uzun(1 yıla yakın) çiziklere karşı çok iyi dayanımlı.Ben çok beğendim.Nano falan ne ayak diyordum ki turtle waxında nanosu var falan baktım herkes memnun dedim alıyım bi tane.Aldım gökhan abiden daha önce almayan kafamı seviyim. Arabaya nano sürdüm heryere hatta telefonumada sürdümneyse konuyu baltalamayalım hayırlı olsun açana bol kazançlar.
abiler şu nano konusunu biraz açabilirmisiniz hangi ürünü tavsiye edersiniz ve nerede buluruz..
tabi ya ...
Bilal talatpasadan gecicem kanka birazdan bakiyim tahmin ettigim yerde miymis
Charged & Supercharged
nanolama konusunda benim gibi amatörlere hangi ürünü tavsiye edersiniz Hakan bey ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hakan abide kaldımı bilmiyorum. Çok abartılacak bişey değil yahu altı üstü sealant ama işlem sonrası görüntü hoş oluyorbulamadım fotoğraf biför and aftırım vardı
Bulamazsan müsait yerin varsa gelirim yaparız birlikte. Bizim bahçe açıkhava olduğundan rahat değilim uygulamada rüzgar vs sıkıntı oluyor ama güzel bira içiliyo![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)