bugraya benzedim ben de, kasap gibi girdim her yere tutum![]()
Hemen her gün oradayım. Artık sigortamı yaptırmalarını talep ettim bakalım anlaşırsak çalışmaya başlayacağım
Şaka bir yana semtimizde Chemical Guys gibi bir markanın yıkama ve detaylı temizlik merkezinin açılması bizim için çok iyi oldu.
Hemen hemen tüm ürünleri hakkında detaylı bilgi aldık yavaş yavaş ürünleri test etme fırsatı da buluyoruz.
İşletmecileri de gayet cana yakın sıcak kanlı insanlar sağ olsunlar ilgi, alaka, ikramda bizleri çok memnun ettiler.
Buharlı yıkamayı kesinlikle tavsiye ederim tozlu yada çamurlu fark etmez aracımı her türlü halde yıkatırım. Kesinlikle suyla yıkamadan başarılı.
Araç kokuları çok başarılı tavsiye ederim. Bunun dışında cila vs. diğer ürünleri test ettikçe izlenimleri bu konu üzerinden paylaşmaya devam edeceğim.
Buharlı yıkama hakkında fikir vermesi açısından bir video;
Chemical Guys Turkey - YouTube
Chemical Guys Steam Washing - YouTube
Bugun siz miydiniz kusura bakmayin tanimadigim icin selam veremedim sagolsun sayin moderatorumiz tolga beyde tanistirmadi![]()
Kırmızı araçı temizlerken izledim, o nasıl bir tarzdır adam tavanı temizlerken ordan tampona indi aynı bez ile galiba yani kullanılan bezler haliyle pisleniyor kiri emiyor, çizilme yapmadığına emin miyiz ?
Adam tum techturkıye yı bagladı vallahı demekkı temız ıs yapıyorlar![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Peki bu buhar boyaya zarar vermiyomu sıcaklıgı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)