aracı vallaha kullanacaksınız tavan harıc boyatın.tavandada varsa sorun cam tavan gorunumlu sıyah folyo ile kaplatın mis gibi olur vallaha arac.
Printable View
aracı vallaha kullanacaksınız tavan harıc boyatın.tavandada varsa sorun cam tavan gorunumlu sıyah folyo ile kaplatın mis gibi olur vallaha arac.
katılıyorum arkadaşlara :D
her kafadan mantıklı bi yorum çıkmış, umarım kafan karışmamıştır :)
lacivert polo classic..
önce kaputta güneş yanığı oldu ardından tavanda da oldu farklı zamanlarda iki parçada boyandı, bende istemezdim tavanın olmasını ama oldu. yapan serefi eksik sagolsun, 6 ay sonra yine ufak bir noktadan tavan başladı.. depo kapağının olduğu çamurlukta da olmaya başlamış gördükçe sinirden ölüyorum.. ufak tefek çizikler de bol miktarda mevcut.. o yüzden sadece vernikten değil genel olarak görüntü sıkıntısından dolayı bende boyatmayı düşünüyorum.. gerçekten almayan almasın, sonuçta artık 14-15 yaşında bir arabadan bahsediyorum..
benim de oyum boyatıp tertemiz binmenden yana:)
Şu bir gerçek.. Araba boyanır.. Boyanmaz değil. Ama bu tartışmayı yapmamızın nedeni Piyasada gerçek boyacının olmaması.. Boyatalım diyoruz. Eski halini arıyoruz.. Mutlaka vardır Türkiyede olaya sanat olarak bakan boyacılar. İşini sanat olarak yapan boyacı tanıdığınız usta varsa paylaşalım lütfen.
Hepimiz seyretmişizdir yabancı kanallarda, adam tirilyonluk arabasını sıfır alıyor. yeniden dizayn edip zevkine göre boyatıyor..
Sorun bizim iş bilmez sanayicilerimiz ve boyacılarımızda..
boyatmazsın aracın boya ihtiyacı var derler boyatırsın neden boyalı derler boyat gitsin almayanda almasın