User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sizce aracımı boyatmalımıyım?

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sizce aracımı boyatmalımıyım?

Aracım 2003 model bir karış ve tamponlar harici boya yok. Ama boyanın durumu çok iyi değil ve neredeyse her parçada bir kusur var. En son bagaj kapağındada ufak bir ezilme olmuş dün bıraktığım yerde ne olduysa artık.
    Kasko var , sanırım kaskonun karşılaması lazım bu boya işini. Yüzde 50 indirimli yaptırdım bu yıl hasarsızlıktan..

Sizce hasarsızlık indirimini ve aracın orjinalliğini bozmaya değermi?

jap-10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satarken kimseye anlatamazsın derdini bence pasta cilayla kurtarabiliyorsan ne mutlu sana

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Icine sinmiyorsa arabanin durumu sat arabani bence emin ol boyatirda satarsan ilerde cok zarar edersin derdinide anlatamazsin
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun zaman binmek varsa hayalinizde boyat gitsin
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac folyo kaplanabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jap-10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satarken kimseye anlatamazsın derdini bence pasta cilayla kurtarabiliyorsan ne mutlu sana
    Su damlası gibi izler var kapılarda cam altlarında ne yaptıysak çıkartmadık würchte. Vernik ile ilgili sanırım..

Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Icine sinmiyorsa arabanin durumu sat arabani bence emin ol boyatirda satarsan ilerde cok zarar edersin derdinide anlatamazsin
    Zorda darda kalmazsam satmak istemem aracımı, satma gibi bir derdim yok o yüzden. En olmadı kardeşime veririm bir 4 yıl daha o kullanır. 10 yaşının üstünde araba alıpta orjinal boya arayana gitmesin zaten aracım diye düşünüyorum ama kararsızım.

jap-10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kireç lekeleri sanırım onlar kaliteli bi yerde cila işlemi uygulattınızda gidicektir hepsi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jap-10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kireç lekeleri sanırım onlar kaliteli bi yerde cila işlemi uygulattınızda gidicektir hepsi
    Würchte uygulattın abi pasta cila boya koruma , uğraştılar baya çıkmadı. Boya ile verniğin arasında sanki..

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulda kuzenlerim'in yeri var altunizade de, bu tür göçük düzeltme işleri falanda yapıyorlar, tahminim lekeleride çıkartırlar. İstersen yönlendiririm.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyat tabi yaa.Bırak ne düşünürlerse düşünsünler.Halkımız hala cahil araba boyanınca eyvah diyor.Yurt dışında byanmış araba daha değerli.Kötü boyayla gezeceğine boyat şıkır şıkır gez.Ben boyası hoşuma gitmeyen her aracımı boyattım.

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vernigi iyice zıpra atıp boyaya kadar inip sonra vernik atıyorlar bir sıkıntı olmuyor bir kaç kişiden duymuştum.
    aracı komple boyatma çünkü satarken sıkıntı oluyor neden dersen

söyle bir zihnietimiz var 89 model bir araçı bile alırken boya var mı kaç parça boyalı nedir? ama araç boyasız dediginde öyle bir deger kazanıyor ki anlatamam o yuzden bence boyatmayın derım.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı durumdaydım tavan hariç boyattım çiçek gibi oldu

boyasız çizik goçuk bindiğim günlere uzuldum

arabama boyalı diyip fiyat kırmaya çalışanlara zaten satmayı düşünmüyorum umrumdada değil her malın illaki alıcısı çıkar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Görsel Menekşe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avrupada milletin boyayı önemsememesinin sebebi ağır kazalı arabaların toplanmayıp, parçacıya satılması.Bizdeyse yüzde 80 hasarlı araçlar bile sanayide toplanıp, güzelce boyanıp millete iteleniyor.
    Benim de önerim folyo kaplatman yönünde, ilerde satarken folyoyu söker rahatça satarsın.Sonratan atılan verniği de önermem, sonuçta kimse fabrikadaki incelikte vernik atamaz boyanmış muamelesi görür araban.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracını uzun yıllar binmeyi düşünüyorsan dilediğin bir renge boyatabilirsin ancak ben orjinal rengini isterim dersende kendi rengine boyat. aracı en fazla 1 yıl kullanırım tarzı düşüncen varsada hiç boyatma satarken bi pasta cila yaptırıp satarsın. piyasada mezarcı tabir edilen vatandaş çok var insanlara fiyatı kırmak için bahane lazım aslında işine geliyor kurnazların cillop gibi tertemiz boyalı araba alıp birde boya masrafı yapmıyacak ancak adam onu fiyatı düşürmek için sebep ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyat tabi yaa.Bırak ne düşünürlerse düşünsünler.Halkımız hala cahil araba boyanınca eyvah diyor.Yurt dışında byanmış araba daha değerli.Kötü boyayla gezeceğine boyat şıkır şıkır gez.Ben boyası hoşuma gitmeyen her aracımı boyattım.
    kesinlikle katılıyorum

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçine sinmiyorsa boyat tabi, uzun süreli binmeyi düşündüğün için. Bende bulabilseydim bu mavi renginden alacaktım. Bulamayınca ikinci tercihim siyah aldım, komple boyattım 1,5 sene önce. Çoğu yerde boya hatası olduğundan işçilik hoşuma gitmedi bu aralar iyi bir yerde tekrar boyatmayı düşünüyorum. Senin aslan ile bendekinin ilk hali çok benziyor. Çoğu yerde irili ufaklı göçükler, kapı birleşim yerlerinde ve çamurluk kenarlarında ezilmeler, boya soyulmaları vs. İyi işçiliği olan bir yerde boyat gitsin. Tiril tiril binersin, izlerken daha fazla keyif alırsın bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğin gibi; 10 yaşından büyük araba alıpta orjinal araba arayan adama gitmemeli zaten araba..
    Ayrıca bu araba senın.. bunu alırken kimseden borç almadıni hibe almadın. kimseyede borcun kalmadi, Arabanın orjinalliği bozulacak diye öyle çirkin çirkin binmeye gerek yok bence.. mal senin ister boyatırsın ister boyatmazsın. Hoşuna gitmiyorsa bence boyatmalısın.

Bana biri bu arabada boya var dese Polemik şöyle olurdu;
    Ben:Sen kaç yaşındasın
    O: 30 yaşıdayım
    Ben: Sen allah yapısısın. Şu yaşına kadaar güneşte kaldığında kaç kez derin soyuldu senin.. Bu araba bilmem kaç yaşında..dış etkenlere maruz kalmış tabiki boya olacak. Millet boyası orjinal diyecek satarken 500 tl yukarı satacağım diye çirkin bir şekilde binemem.. Sen git sıfır araba al derdim..Ve araba pazarlığı bu şekilde biterdi..

Bildiğin güvendiğin işini bildiğin usta varsa.. Yakın zamanda satmayacaksan, ki durum öyle görünüyor.boyat bence..boyatmadan önce fotograflarını çekersin.. inanan inanır..inanmayanla işin yok zaten..

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    %50 hasarsızlık indirimini bozmaya değmez bence

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aracını başkaları içinmi kullanıyorsun kendin içinmi..

hayatta ezik vuruk kırık çarık arabayla gezmedim gezmemde araba bir erkeğin üstündeki takım elbise gibidir bir ortama girdinmi seni temsil eder.. insanların sen geldiğinde ilk gördükleri aracındır sonra içinden sen çıkarsın ilk izlenimde önemlidir..

bende bakmam fazla aracıma boyanın üstünde bir sürü damla lekeleri falan var ama bir pasta cilaya bakar çizik vuruk kırık ap ayrı bir şey..

zarar olayıda göreceli çekersin fotoğrafını boyanmadan önce yada kamera var artık gösterirsin...
    müşteri kesmi tabiki düşücekdir talep olarak araç boyanırsa...
    ama şunuda unutma milletde çakal boyalı diye fiyat düşürmeye çalışıcak insan aracında vuruk kırık çarık çizik var diye düşürmiycekmi sanıyorsun adam direk diyiceğini söyliyim kardeş arabanın çok kaporta işi var çok hor kullanmışın hırpalanmış en azından boya masrafını düşelim diyicek gene aynı kapıya çıkıcak..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)