hay maaşallah yine harika işcilik cıkarmış ustam yakın olsam cekicem :(
zonguldak nere ist. nere :D ama ilk fırsatda gelicem inş.
Printable View
hay maaşallah yine harika işcilik cıkarmış ustam yakın olsam cekicem :(
zonguldak nere ist. nere :D ama ilk fırsatda gelicem inş.
Bu arada küçük bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Hafta içinde siteden bir abimiz geldi babasıyla. Golfüne vurmuşlar sol çamurluğu haşat şekildeydi. Düzeltilip boyanacaktı. Sigortadan yapacaktık. Dükkanımıza geldiler, biraz hoş olmayan konuşmalar oldu. Araç bu dükkanda mı kalacak?, işte bizim orda kaportacı var müşteri arabasıyla geziyor falan, kapıyı nasıl sökeceksiniz falan. Dükkan bu dün içerde Nissan Quashi, Honda S2000 varken, onlar geldiğinde Clio symbol vardı. Biraz küçümseme, biraz aşağılama hissettik. Ama babamda bende her zaman müşterimize müşteri gibi baktığımız için nazeketen cevaplar verdik. Siteden arabası bizde kalanlar oldu kaç gün boyunca, ilk kez benle tanıştığı halde arabası 2-3 gün bırakanlar oldu bir sorun oldu mu acaba? Bu tarz yaklaşım açıkcası bizi aşırı rahatsız etti. Sonuç olarak evrak eksiği vs aracı getirmediler bırakmak için. Siteden nicki nedir bilemiyorum ama büyük ayıp yapıldı. Benim babamın her zaman dediği gibi gelen abilerde bilirler bizim reklama ihtiyacımız yok maksat iş yapmak bu sayede kaç kişiyle tanıştık görüştük kaynaştık. Nacizhane fikirlerimi soyledim teşekkürler.
Boşver kardeşim, siteden bu kadar kişi gördü geldi iş yaptırdı bir sıkıntı olsa illa ki dile getirirdi ki sizde öyle insanlar değilsiniz müşteri arabasını alıp gezicek vs.
Fazla takma abi. Gelenler arabasını bırakanlar Metin amcanın nasıl iyi, tatlı dilli, işini tam anlamıyla yapan biri olduğunu anlarlar. Biz güvendik bıraktık ne bi sorun ne de başka bi şey
Valla melihle tanistik arabami ben kendisine biraktim 2 gunde kaldi kendisine ve metin abiye kefilim odeme bile geciktirdim essek gibi kac gun ses etmedi esnaf adam. Herneyse valla dedigim gibi melihi ovme gibi bir durumum yok ama icim rahat iscilik 10 esnaflik 10 allah gostermesin bidaha sikintim olsa yine melihlere goturucem.
Cok bos bı konusma sorgulama olmus. O kadar kısı gıdıp gelıyor. Ben 1 kısıden sıkayet duymadım. Dukkanın yerının kucuk olması neyı gosterır ? Kesınlıkle arabamın kaporta aksamında bır sorun olsa bırakacagım tek yer. Hayırlı ısler abıcım takmayın kafanızı.
Ben ne Melihi ne de babasını şahsen tanıyordum, güvendim arkadaşımı götürdüm ki o hiç tanımıyordu. Aracımız 3 gün boyunca Melihlerde kaldı, söküldü tamir edildi boyandı hiçbir sıkıntı veya güvensizlik yaşamadık gayett güzel sigortadan yapılarak teslim aldık.
Hatta ve hatta bagajında detailing malzemeleri sıfır polisaj aleti bezler vs hepsi duruyordu 1 tane vida bile kaybolmadı zarar görmedi. Bu konuda dükkana bakıp küçümseme güvensizlik yakışmamış...
ya arkadaş insanları anlamıyorm, adamın emeğine saygı duy be duymuyorsanda götür dayasınlar macunu sökmesinler kapınıda bin devam et. Metin abi her konuda titizdir kendi arabasına gösterdiği özeni müşterinin arabasına daha fazla gösterir en ufak bir aklım kalmaz araba bırakırken:icon_tup:
Yazdim yazdim sildim.
Sonuc itibari ile o dukkan 50 senedir orda Metin abim orda usta Yeri,ustayi begenmemis olabilirsin gayet normal kimse birbirini sevmek begenmek zorunda degil,icine sinmediyse alir arabani gidersin bu tarz konusma yapamazsin,senin kimseyi bole suclama asagilama hakkin yok!
Melih kim bu karaktersiz?
İnsan arabasına kıldır ki forumda herkes öyle ama herşeyin bir biçmi var konuşmanında en başta melihi forumda şahsen olmasada ismen vs forumun çoğu tanıyordur esnaf adam karşındaki konuşmanın bir adabi vardır aynı olay benim iş yerimde olsa herhalde döverdim ikisinide nasıl rencide etme şeklidir bu şuraya yazsada görsek kimse
Teşekkürler abi sağolasın. Siteden gelen giden görüştüğümüz çok kişi oldu Allaha şükür yaptığımız iş belli sağol abi.
Sağolasın kardeşim sende bizi tanımıyordun tanıştık olduk, memnun ettik çok sağol.
Sağolasın kardeşim lafı bile olmaz babam bu tarz şeylere takılmaz.
Sağol kardeşim teşekkürler sizde az çok gördünüz ortamı falan :)
Boşver müdür ben sadece duyduğumuz rahatsızlığı söyledim. Sonuçta gelen giden oldu içinden gelenleri yazdılar sağolsunlar.
Sağolasın Burakcım teşekkürler işte biraz taktık kafaya ama olsun.
Çok doğru söylüyorsun Barancım bir sürü malzeme vardı, aracı topkapıya da götürdk getirdik. Hepsi bizim sorumluluğumuzda. Müşteri arabası diye har vurup harman savuramıyoruz hiçbir şekilde kendi aracımdan çok daha dikkatli kullanıyorum aynı şekilde babam ve amcamda. Cana selamlar tekrardan sağolasın.
Aynen Yunusum kendi arabası gibi ilgilenir, çoğu zamanda olmayacak duaya amin demiştir kendini strese sokmuştur ama işini yapmıştır. Bir müşterininde bakması gereken budur benim gözümde
Teşekkürler abicim. Biraz canımız sıkıldı böyle yaklaşımlara alışık olmadığımız için.
Aynen öyle. Madem şüphen var deneyebilirsin. Biz kendimize güveniyoruz sonuçta. Sağol müdürüm.
Fazla off topic oldu ama 'küçümsenen dükkanımız'' iki fotograf ekleyeyim. 2 arabalık full sigortalı, demir kapalıdır.
http://e1301.hizliresim.com/15/z/jm5db.jpg
http://c1301.hizliresim.com/15/z/jm5dx.jpg
Melih tampona herhangi birşey yapabiliyormusunuz?
2012 VW cc aracımızın servisin değişcek dediği tamponunu metin abi orjinal gibi düzeltti konu üzerine deneyimimi yazayım:)