User Tag List

Sayfa 18/52 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
971 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Yağlı Çekiç - Boyasız Düzeltme

D16inside - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hay maaşallah yine harika işcilik cıkarmış ustam yakın olsam cekicem
    zonguldak nere ist. nere ama ilk fırsatda gelicem inş.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı D16inside Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür67 nickli Özgür abi ara ara geliyor İstanbula. Hatta bir kere geldiğinde arabasını yapmıştık ilk onunkini yapmıştık onla gelebilirsin bi muhabbetin varsa
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada küçük bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Hafta içinde siteden bir abimiz geldi babasıyla. Golfüne vurmuşlar sol çamurluğu haşat şekildeydi. Düzeltilip boyanacaktı. Sigortadan yapacaktık. Dükkanımıza geldiler, biraz hoş olmayan konuşmalar oldu. Araç bu dükkanda mı kalacak?, işte bizim orda kaportacı var müşteri arabasıyla geziyor falan, kapıyı nasıl sökeceksiniz falan. Dükkan bu dün içerde Nissan Quashi, Honda S2000 varken, onlar geldiğinde Clio symbol vardı. Biraz küçümseme, biraz aşağılama hissettik. Ama babamda bende her zaman müşterimize müşteri gibi baktığımız için nazeketen cevaplar verdik. Siteden arabası bizde kalanlar oldu kaç gün boyunca, ilk kez benle tanıştığı halde arabası 2-3 gün bırakanlar oldu bir sorun oldu mu acaba? Bu tarz yaklaşım açıkcası bizi aşırı rahatsız etti. Sonuç olarak evrak eksiği vs aracı getirmediler bırakmak için. Siteden nicki nedir bilemiyorum ama büyük ayıp yapıldı. Benim babamın her zaman dediği gibi gelen abilerde bilirler bizim reklama ihtiyacımız yok maksat iş yapmak bu sayede kaç kişiyle tanıştık görüştük kaynaştık. Nacizhane fikirlerimi soyledim teşekkürler.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Boşver kardeşim, siteden bu kadar kişi gördü geldi iş yaptırdı bir sıkıntı olsa illa ki dile getirirdi ki sizde öyle insanlar değilsiniz müşteri arabasını alıp gezicek vs.

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fazla takma abi. Gelenler arabasını bırakanlar Metin amcanın nasıl iyi, tatlı dilli, işini tam anlamıyla yapan biri olduğunu anlarlar. Biz güvendik bıraktık ne bi sorun ne de başka bi şey

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla melihle tanistik arabami ben kendisine biraktim 2 gunde kaldi kendisine ve metin abiye kefilim odeme bile geciktirdim essek gibi kac gun ses etmedi esnaf adam. Herneyse valla dedigim gibi melihi ovme gibi bir durumum yok ama icim rahat iscilik 10 esnaflik 10 allah gostermesin bidaha sikintim olsa yine melihlere goturucem.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı D16inside Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum Zonguldak'ın neresindensin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok bos bı konusma sorgulama olmus. O kadar kısı gıdıp gelıyor. Ben 1 kısıden sıkayet duymadım. Dukkanın yerının kucuk olması neyı gosterır ? Kesınlıkle arabamın kaporta aksamında bır sorun olsa bırakacagım tek yer. Hayırlı ısler abıcım takmayın kafanızı.
    enough ?

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada küçük bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Hafta içinde siteden bir abimiz geldi babasıyla. Golfüne vurmuşlar sol çamurluğu haşat şekildeydi. Düzeltilip boyanacaktı. Sigortadan yapacaktık. Dükkanımıza geldiler, biraz hoş olmayan konuşmalar oldu. Araç bu dükkanda mı kalacak?, işte bizim orda kaportacı var müşteri arabasıyla geziyor falan, kapıyı nasıl sökeceksiniz falan. Dükkan bu dün içerde Nissan Quashi, Honda S2000 varken, onlar geldiğinde Clio symbol vardı. Biraz küçümseme, biraz aşağılama hissettik. Ama babamda bende her zaman müşterimize müşteri gibi baktığımız için nazeketen cevaplar verdik. Siteden arabası bizde kalanlar oldu kaç gün boyunca, ilk kez benle tanıştığı halde arabası 2-3 gün bırakanlar oldu bir sorun oldu mu acaba? Bu tarz yaklaşım açıkcası bizi aşırı rahatsız etti. Sonuç olarak evrak eksiği vs aracı getirmediler bırakmak için. Siteden nicki nedir bilemiyorum ama büyük ayıp yapıldı. Benim babamın her zaman dediği gibi gelen abilerde bilirler bizim reklama ihtiyacımız yok maksat iş yapmak bu sayede kaç kişiyle tanıştık görüştük kaynaştık. Nacizhane fikirlerimi soyledim teşekkürler.
    Kim o enayi görmüyormu bu kadar araba yapıldı birtane kötü yorum yok

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok bos bı konusma sorgulama olmus. O kadar kısı gıdıp gelıyor. Ben 1 kısıden sıkayet duymadım. Dukkanın yerının kucuk olması neyı gosterır ? Kesınlıkle arabamın kaporta aksamında bır sorun olsa bırakacagım tek yer. Hayırlı ısler abıcım takmayın kafanızı.
    katılıyorum hatta geçen gun ordaydık iyide muhabbet ettik takmayın kafanıza bence.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben ne Melihi ne de babasını şahsen tanıyordum, güvendim arkadaşımı götürdüm ki o hiç tanımıyordu. Aracımız 3 gün boyunca Melihlerde kaldı, söküldü tamir edildi boyandı hiçbir sıkıntı veya güvensizlik yaşamadık gayett güzel sigortadan yapılarak teslim aldık.

Hatta ve hatta bagajında detailing malzemeleri sıfır polisaj aleti bezler vs hepsi duruyordu 1 tane vida bile kaybolmadı zarar görmedi. Bu konuda dükkana bakıp küçümseme güvensizlik yakışmamış...
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

yunus_kg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş insanları anlamıyorm, adamın emeğine saygı duy be duymuyorsanda götür dayasınlar macunu sökmesinler kapınıda bin devam et. Metin abi her konuda titizdir kendi arabasına gösterdiği özeni müşterinin arabasına daha fazla gösterir en ufak bir aklım kalmaz araba bırakırken
    CRC GARAGE

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdim yazdim sildim.

Sonuc itibari ile o dukkan 50 senedir orda Metin abim orda usta Yeri,ustayi begenmemis olabilirsin gayet normal kimse birbirini sevmek begenmek zorunda degil,icine sinmediyse alir arabani gidersin bu tarz konusma yapamazsin,senin kimseyi bole suclama asagilama hakkin yok!

Melih kim bu karaktersiz?
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsan arabasına kıldır ki forumda herkes öyle ama herşeyin bir biçmi var konuşmanında en başta melihi forumda şahsen olmasada ismen vs forumun çoğu tanıyordur esnaf adam karşındaki konuşmanın bir adabi vardır aynı olay benim iş yerimde olsa herhalde döverdim ikisinide nasıl rencide etme şeklidir bu şuraya yazsada görsek kimse

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsan arabasına kıldır ki forumda herkes öyle ama herşeyin bir biçmi var konuşmanında en başta melihi forumda şahsen olmasada ismen vs forumun çoğu tanıyordur esnaf adam karşındaki konuşmanın bir adabi vardır aynı olay benim iş yerimde olsa herhalde döverdim ikisinide nasıl rencide etme şeklidir bu şuraya yazsada görsek kimse
    Buraya yazamaz,bu kadar insani karsisina almayi cesaret edemez ama ayiptir kac paralik adamsin ki sen bole bir hareket te bulunuyosun.

Parayla karakter alinamiyor iste,yazik
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boşver kardeşim, siteden bu kadar kişi gördü geldi iş yaptırdı bir sıkıntı olsa illa ki dile getirirdi ki sizde öyle insanlar değilsiniz müşteri arabasını alıp gezicek vs.
    Teşekkürler abi sağolasın. Siteden gelen giden görüştüğümüz çok kişi oldu Allaha şükür yaptığımız iş belli sağol abi.

Alıntı enes28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fazla takma abi. Gelenler arabasını bırakanlar Metin amcanın nasıl iyi, tatlı dilli, işini tam anlamıyla yapan biri olduğunu anlarlar. Biz güvendik bıraktık ne bi sorun ne de başka bi şey
    Sağolasın kardeşim sende bizi tanımıyordun tanıştık olduk, memnun ettik çok sağol.

Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla melihle tanistik arabami ben kendisine biraktim 2 gunde kaldi kendisine ve metin abiye kefilim odeme bile geciktirdim essek gibi kac gun ses etmedi esnaf adam. Herneyse valla dedigim gibi melihi ovme gibi bir durumum yok ama icim rahat iscilik 10 esnaflik 10 allah gostermesin bidaha sikintim olsa yine melihlere goturucem.
    Sağolasın kardeşim lafı bile olmaz babam bu tarz şeylere takılmaz.

Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağol kardeşim teşekkürler sizde az çok gördünüz ortamı falan

Kim o enayi görmüyormu bu kadar araba yapıldı birtane kötü yorum yok
    Boşver müdür ben sadece duyduğumuz rahatsızlığı söyledim. Sonuçta gelen giden oldu içinden gelenleri yazdılar sağolsunlar.

Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum hatta geçen gun ordaydık iyide muhabbet ettik takmayın kafanıza bence.
    Sağolasın Burakcım teşekkürler işte biraz taktık kafaya ama olsun.

Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ne Melihi ne de babasını şahsen tanıyordum, güvendim arkadaşımı götürdüm ki o hiç tanımıyordu. Aracımız 3 gün boyunca Melihlerde kaldı, söküldü tamir edildi boyandı hiçbir sıkıntı veya güvensizlik yaşamadık gayett güzel sigortadan yapılarak teslim aldık.

Hatta ve hatta bagajında detailing malzemeleri sıfır polisaj aleti bezler vs hepsi duruyordu 1 tane vida bile kaybolmadı zarar görmedi. Bu konuda dükkana bakıp küçümseme güvensizlik yakışmamış...
    Çok doğru söylüyorsun Barancım bir sürü malzeme vardı, aracı topkapıya da götürdk getirdik. Hepsi bizim sorumluluğumuzda. Müşteri arabası diye har vurup harman savuramıyoruz hiçbir şekilde kendi aracımdan çok daha dikkatli kullanıyorum aynı şekilde babam ve amcamda. Cana selamlar tekrardan sağolasın.

Alıntı yunus_kg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş insanları anlamıyorm, adamın emeğine saygı duy be duymuyorsanda götür dayasınlar macunu sökmesinler kapınıda bin devam et. Metin abi her konuda titizdir kendi arabasına gösterdiği özeni müşterinin arabasına daha fazla gösterir en ufak bir aklım kalmaz araba bırakırken
    Aynen Yunusum kendi arabası gibi ilgilenir, çoğu zamanda olmayacak duaya amin demiştir kendini strese sokmuştur ama işini yapmıştır. Bir müşterininde bakması gereken budur benim gözümde

Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdim yazdim sildim.

Sonuc itibari ile o dukkan 50 senedir orda Metin abim orda usta Yeri,ustayi begenmemis olabilirsin gayet normal kimse birbirini sevmek begenmek zorunda degil,icine sinmediyse alir arabani gidersin bu tarz konusma yapamazsin,senin kimseyi bole suclama asagilama hakkin yok!

Melih kim bu karaktersiz?
    Teşekkürler abicim. Biraz canımız sıkıldı böyle yaklaşımlara alışık olmadığımız için.

Aynen öyle. Madem şüphen var deneyebilirsin. Biz kendimize güveniyoruz sonuçta. Sağol müdürüm.

Fazla off topic oldu ama 'küçümsenen dükkanımız'' iki fotograf ekleyeyim. 2 arabalık full sigortalı, demir kapalıdır.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih tampona herhangi birşey yapabiliyormusunuz?
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih tampona herhangi birşey yapabiliyormusunuz?
    Yavuz abim tampon tamiri yapıyoruz, tabikide çarpığa, vuruğa şiddete bağlı olarak. Foto varsa daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 VW cc aracımızın servisin değişcek dediği tamponunu metin abi orjinal gibi düzeltti konu üzerine deneyimimi yazayım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)