Harbiden bende yazdım yazdım sildim acayip ayar oldum.. Böyle adamları dükkandan def ediceksin. Zaten senin yaptıgın işçiligi hiçbiyerde bulamıycak s.ke s.ke gene sana gelicek
Harbiden bende yazdım yazdım sildim acayip ayar oldum.. Böyle adamları dükkandan def ediceksin. Zaten senin yaptıgın işçiligi hiçbiyerde bulamıycak s.ke s.ke gene sana gelicek
JoYTeaM
Dengesiz insan çok, görmemişin golfü olmuş işte.. Geçen gün çaktırmadan baktım yapılan işe, kendi aracımı yıkarken öyle güzel davranmıyorum, metin ustam çekiçle resmen okşuyordu kapıyı, can sıkmaya değmez![]()
arkadaşım geri geri giderken bi kamyonete tıkladı bagaj göçtü.Biz Ankara dan oraya gelme planları yapıyoruz adam elindeki nimetin kıymetini bilmiyor birde saygısızlı yapıyor..pes..Esnaflık gerçekten zor zanaat
It is not hocus pocus,it is all about focus.
Eyvallah müdürm elimizden geldiğince
Eyvallah Zıpzıpım sağolasın can sıktı biraz işte Allaha şükür öyle insanlar değiliz.
Sağol kardeşim teşekkürler, sıkmamaya çalışıyoruz.
Çok teşekkürler sağolun bekleriz tabikide her zaman.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şöyle bir şey söyleyeceğim. Melih'i yüz yüze 1 veya max. 2 sefer görmüşümdür. Kuzenim Ahmet çok önceden tanıyordu zaten. Babasının işini de bu konu sayesinde öğrendim. Aracımda kaporta işleri de var ve götüreceğim ilk adrestir. Sorgusuz sualsiz. Tanımasam da götürür bırakırdım.
Sen hiç sıkma canını kardeşim. Siz adamlık yapıp gereken cevabı vermişsinizdir zaten. Onlarda adamlık yokmuş. Metin Ustama selametle.
melih o arkadaş fazla şımarık yetişmiş belliki o tiplere pek taviz vermemek lazım, benim de işyerim çok çok bişey değil millet holding binası , kocaman ajans falan sanıyor ama tek katlı biraz loş, basit ve ufak biyer, gelip de küçümser gibi bakanlar işlerini kaliteli şekilde teslim aldığında vazgeçemiyor sürekli bana yaptırıyor işlerini, bi çok süslü püslü dükkanda "öylesine" yapılan şeyler, dış görünüme önem vermeyen yerlerde çok daha "kaliteli" yapılabiliyor, ben babama diyorum baba spotlar yapalım giriş bölümü yapalım falan, babam her zaman der, dışını süslemeye uğraşıcağına işini biraz daha kaliteli yapmaya çalış diye, olay budur kanka ipleme hiçbi zaman işçilik önemli , dükkanın şekli şemali değil..
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Desteğini için teşekkürler sağolun![]()
kardeşim ben senı tanımıyorum ama en sinir olduğum sey bir ustanın işine karısandır bırde insan küçümsiyendir kımde ne cevher oldugunu bılemezsın bazı ınsanlar sanarkı benım aracım okadar cok pahalı sımdı bu adam bozer falan aman dıyım basında duram ama bılmezkı aracı 50 bın tl lık maldır adam ne araclara bakmısdır benım yanında yatısdıgım kaporta ustam var 15 yllık aıle dostu kısılıgıne hıc bısı demem alkol sıgara karı kız ama işe geldimi onun ustunede usta tanımam baban gıbıdır onunde egılırım kendı mersomu servıse bırakmadım aldım parcaları getırdım al muratabı dedım lafın kısası cok dallandırmaya gerek yok ortada bır gercek var oda babanda allah vergısı bır yetenek var sen babanın vıdeosunu al yetenek sızsınıze katıl kazanın oderece![]()
ortalık dengesiz insan dolu sen yapılan işçiliğe bak dükkana fln ne bakıyorsun takmamak lazım öle insanları hiç uğraşmıcan gitsin başka yerde yaptırsın etsin
Neyse ustam canını sıkmasın Melih kardeşim sende aynı şekilde
Biri gider biri gelir zaten böyle insanlara iş yapılmaz ilerde elbet bir şey bulur sorun yaratırlar![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Cok teşekkürler yorumunuz icin. 50 senelik dükkan babamda 35 senedir Cekic atıyor. Zamanında yapmamışlar böyle gelmis gidiyor. Harabe yıkık dökük de degil dükkanımız. Mütevazı küçük sadece. Dediğiniz gibi cevherin nerede oldugu belli olmaz cok güzel yazmışsınız elinize saglık.
Tesekkur ederim desteginiz icin sağolun. Biz ne kadar ılımlı yaklaşıyorsak da bu sekilde geri dönüşler almak üzüyor bazen.
Cok teşekkürler sagolasin. Destegini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Kimseyi kandırarak veya Musteri malına zarar vererek birsey kazanamayız. Ekmek teknemiz bizim sonuçta.
melih bu hafta ne zaman müsait baban? 1.16 getircem bi tane arka sol çamurluğun stop altında 15 cm bi ezilme var düzeltebilir mi?
Melih vermedin şu dükkanın adresi gelelim hem ziyaret edip hem bir çayını içelim
IMPOSSIBLE IS NOTHING
melih direk yazsana ilk postuuna dükkanın adresini
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)