User Tag List

Sayfa 19/52 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
971 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Yağlı Çekiç - Boyasız Düzeltme

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harbiden bende yazdım yazdım sildim acayip ayar oldum.. Böyle adamları dükkandan def ediceksin. Zaten senin yaptıgın işçiligi hiçbiyerde bulamıycak s.ke s.ke gene sana gelicek
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dengesiz insan çok, görmemişin golfü olmuş işte.. Geçen gün çaktırmadan baktım yapılan işe, kendi aracımı yıkarken öyle güzel davranmıyorum, metin ustam çekiçle resmen okşuyordu kapıyı, can sıkmaya değmez

saqwert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım geri geri giderken bi kamyonete tıkladı bagaj göçtü.Biz Ankara dan oraya gelme planları yapıyoruz adam elindeki nimetin kıymetini bilmiyor birde saygısızlı yapıyor..pes..Esnaflık gerçekten zor zanaat
    It is not hocus pocus,it is all about focus.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012 VW cc aracımızın servisin değişcek dediği tamponunu metin abi orjinal gibi düzeltti konu üzerine deneyimimi yazayım
    Eyvallah müdürm elimizden geldiğince

Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harbiden bende yazdım yazdım sildim acayip ayar oldum.. Böyle adamları dükkandan def ediceksin. Zaten senin yaptıgın işçiligi hiçbiyerde bulamıycak s.ke s.ke gene sana gelicek
    Eyvallah Zıpzıpım sağolasın can sıktı biraz işte Allaha şükür öyle insanlar değiliz.

Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dengesiz insan çok, görmemişin golfü olmuş işte.. Geçen gün çaktırmadan baktım yapılan işe, kendi aracımı yıkarken öyle güzel davranmıyorum, metin ustam çekiçle resmen okşuyordu kapıyı, can sıkmaya değmez
    Sağol kardeşim teşekkürler, sıkmamaya çalışıyoruz.

Alıntı saqwert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım geri geri giderken bi kamyonete tıkladı bagaj göçtü.Biz Ankara dan oraya gelme planları yapıyoruz adam elindeki nimetin kıymetini bilmiyor birde saygısızlı yapıyor..pes..Esnaflık gerçekten zor zanaat
    Çok teşekkürler sağolun bekleriz tabikide her zaman.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bir şey söyleyeceğim. Melih'i yüz yüze 1 veya max. 2 sefer görmüşümdür. Kuzenim Ahmet çok önceden tanıyordu zaten. Babasının işini de bu konu sayesinde öğrendim. Aracımda kaporta işleri de var ve götüreceğim ilk adrestir. Sorgusuz sualsiz. Tanımasam da götürür bırakırdım.

Sen hiç sıkma canını kardeşim. Siz adamlık yapıp gereken cevabı vermişsinizdir zaten. Onlarda adamlık yokmuş. Metin Ustama selametle.

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih o arkadaş fazla şımarık yetişmiş belliki o tiplere pek taviz vermemek lazım, benim de işyerim çok çok bişey değil millet holding binası , kocaman ajans falan sanıyor ama tek katlı biraz loş, basit ve ufak biyer, gelip de küçümser gibi bakanlar işlerini kaliteli şekilde teslim aldığında vazgeçemiyor sürekli bana yaptırıyor işlerini, bi çok süslü püslü dükkanda "öylesine" yapılan şeyler, dış görünüme önem vermeyen yerlerde çok daha "kaliteli" yapılabiliyor, ben babama diyorum baba spotlar yapalım giriş bölümü yapalım falan, babam her zaman der, dışını süslemeye uğraşıcağına işini biraz daha kaliteli yapmaya çalış diye, olay budur kanka ipleme hiçbi zaman işçilik önemli , dükkanın şekli şemali değil..
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle bir şey söyleyeceğim. Melih'i yüz yüze 1 veya max. 2 sefer görmüşümdür. Kuzenim Ahmet çok önceden tanıyordu zaten. Babasının işini de bu konu sayesinde öğrendim. Aracımda kaporta işleri de var ve götüreceğim ilk adrestir. Sorgusuz sualsiz. Tanımasam da götürür bırakırdım.

Sen hiç sıkma canını kardeşim. Siz adamlık yapıp gereken cevabı vermişsinizdir zaten. Onlarda adamlık yokmuş. Metin Ustama selametle.
    Aleyküm selam çok sağolasın Kardeşim.

Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    melih o arkadaş fazla şımarık yetişmiş belliki o tiplere pek taviz vermemek lazım, benim de işyerim çok çok bişey değil millet holding binası , kocaman ajans falan sanıyor ama tek katlı biraz loş, basit ve ufak biyer, gelip de küçümser gibi bakanlar işlerini kaliteli şekilde teslim aldığında vazgeçemiyor sürekli bana yaptırıyor işlerini, bi çok süslü püslü dükkanda "öylesine" yapılan şeyler, dış görünüme önem vermeyen yerlerde çok daha "kaliteli" yapılabiliyor, ben babama diyorum baba spotlar yapalım giriş bölümü yapalım falan, babam her zaman der, dışını süslemeye uğraşıcağına işini biraz daha kaliteli yapmaya çalış diye, olay budur kanka ipleme hiçbi zaman işçilik önemli , dükkanın şekli şemali değil..
    Mali noktayı koydun, olayın özü budur sanırsam harika yorum olmuş eline sağlık

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih üzme tatlı canını ........ anladın işte gerisini boşver herşey ortada
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Desteğini için teşekkürler sağolun

potter744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim ben senı tanımıyorum ama en sinir olduğum sey bir ustanın işine karısandır bırde insan küçümsiyendir kımde ne cevher oldugunu bılemezsın bazı ınsanlar sanarkı benım aracım okadar cok pahalı sımdı bu adam bozer falan aman dıyım basında duram ama bılmezkı aracı 50 bın tl lık maldır adam ne araclara bakmısdır benım yanında yatısdıgım kaporta ustam var 15 yllık aıle dostu kısılıgıne hıc bısı demem alkol sıgara karı kız ama işe geldimi onun ustunede usta tanımam baban gıbıdır onunde egılırım kendı mersomu servıse bırakmadım aldım parcaları getırdım al muratabı dedım lafın kısası cok dallandırmaya gerek yok ortada bır gercek var oda babanda allah vergısı bır yetenek var sen babanın vıdeosunu al yetenek sızsınıze katıl kazanın oderece

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalık dengesiz insan dolu sen yapılan işçiliğe bak dükkana fln ne bakıyorsun takmamak lazım öle insanları hiç uğraşmıcan gitsin başka yerde yaptırsın etsin

brky33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse ustam canını sıkmasın Melih kardeşim sende aynı şekilde

Biri gider biri gelir zaten böyle insanlara iş yapılmaz ilerde elbet bir şey bulur sorun yaratırlar
    1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk

'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı potter744 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim ben senı tanımıyorum ama en sinir olduğum sey bir ustanın işine karısandır bırde insan küçümsiyendir kımde ne cevher oldugunu bılemezsın bazı ınsanlar sanarkı benım aracım okadar cok pahalı sımdı bu adam bozer falan aman dıyım basında duram ama bılmezkı aracı 50 bın tl lık maldır adam ne araclara bakmısdır benım yanında yatısdıgım kaporta ustam var 15 yllık aıle dostu kısılıgıne hıc bısı demem alkol sıgara karı kız ama işe geldimi onun ustunede usta tanımam baban gıbıdır onunde egılırım kendı mersomu servıse bırakmadım aldım parcaları getırdım al muratabı dedım lafın kısası cok dallandırmaya gerek yok ortada bır gercek var oda babanda allah vergısı bır yetenek var sen babanın vıdeosunu al yetenek sızsınıze katıl kazanın oderece
    Cok teşekkürler yorumunuz icin. 50 senelik dükkan babamda 35 senedir Cekic atıyor. Zamanında yapmamışlar böyle gelmis gidiyor. Harabe yıkık dökük de degil dükkanımız. Mütevazı küçük sadece. Dediğiniz gibi cevherin nerede oldugu belli olmaz cok güzel yazmışsınız elinize saglık.

Alıntı alfonso4474 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalık dengesiz insan dolu sen yapılan işçiliğe bak dükkana fln ne bakıyorsun takmamak lazım öle insanları hiç uğraşmıcan gitsin başka yerde yaptırsın etsin
    Tesekkur ederim desteginiz icin sağolun. Biz ne kadar ılımlı yaklaşıyorsak da bu sekilde geri dönüşler almak üzüyor bazen.

Alıntı brky33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse ustam canını sıkmasın Melih kardeşim sende aynı şekilde

Biri gider biri gelir zaten böyle insanlara iş yapılmaz ilerde elbet bir şey bulur sorun yaratırlar
    Cok teşekkürler sagolasin. Destegini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Kimseyi kandırarak veya Musteri malına zarar vererek birsey kazanamayız. Ekmek teknemiz bizim sonuçta.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih bu hafta ne zaman müsait baban? 1.16 getircem bi tane arka sol çamurluğun stop altında 15 cm bi ezilme var düzeltebilir mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    melih bu hafta ne zaman müsait baban? 1.16 getircem bi tane arka sol çamurluğun stop altında 15 cm bi ezilme var düzeltebilir mi?
    Abi belli birşey yok şuanda. Dükkanda sadece benim araba var, pazartesi gelecekler var ama. Bir uğra arabaya bakalım istersen hemde konuşuruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet gelelim yeni örneklere. Civic Arka Çamurluk

Öncesi

Sonrası

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih vermedin şu dükkanın adresi gelelim hem ziyaret edip hem bir çayını içelim
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih vermedin şu dükkanın adresi gelelim hem ziyaret edip hem bir çayını içelim
    Abi verdim de sen görmedin galiba dur özel mesaj atayım

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih direk yazsana ilk postuuna dükkanın adresini

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)