istanbul uzaklık falan hikaye.Bundan önceki aracımda ufak bir ezik vardı çamurlukta.Kalkıp gidip yaptırdım metin ustaya.Canavar gibi boyasız halloldu.keyifle döndüm zonguldağa.
istanbul uzaklık falan hikaye.Bundan önceki aracımda ufak bir ezik vardı çamurlukta.Kalkıp gidip yaptırdım metin ustaya.Canavar gibi boyasız halloldu.keyifle döndüm zonguldağa.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Pm gönderiyorum.
Face sayfamız beğenmek isteyenler takip etmek isteyenler için. Sürekli güncellemeye çalışıyorum
https://www.facebook.com/OzlemOtoKaportaBoyaServisi
Melih resimlerden insanlara yaklaşmanızdan babanın nasıl bi usta , nasıl bi esnaf , nasıl bi kişi olduğu bariz belli....
Ellerine sağlık çok iyi işler çıkarıyorsunuz hayırlı işler bol kazançlar![]()
Metin usta ve melih kardeşimizle yeni tanışma fırsatı buldum.Çok samimi çok cana yakın insanlar.Arabasını seven herkesin gidip yaptıkları işleri görmesini isterim .Keşke daha önce tanısaymışım diyorum.Metin bey usta değil o bir SİHİRBAZ![]()
nasıl bir ruh halinde olmalısın ki park halindeki araca bunu yapabilesin
http://p1310.hizliresim.com/1g/4/t8p1v.jpg
helal olsun gerçekten el emeği dedikleri bu işte ,fd6 nın sahibi büyük kıyak yapması lazım![]()
![]()
melih 1.5 2 cmlik mınık gamzeleri nasıl düzeltiyorsunuz izmirde adam gibi usta yok silikon sıkıp çektrmeyle cıkmayan şekilde gamzeler
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Çok güzel, büyük zanaat gerçekten..
Lakin başka bir sorum var atlamadığım yoksa şayet tüm sayfalara baktım hep hafif göçükler v.s daha orta hasarlı işlerde geliyor mu acaba ustaya? Yada uğraşmak istiyor mu? Bu hususta durum nedir![]()
Teşekkürler sağolun
Bizim sistemimiz tamamen dayama ve çekiç. Çektirme yaptırmıyoruz boyasız düzeltmede.
Teşekkürler kaçırdığınız hasarlar olmuş demekki ortadan ziyade büyük hasarlarda yaptık. Hasarın şiddetine göre yapılıp yapılmama oranını söylüyoruz zaten![]()
yapmayın yavkonu hasar ve tamiri olunca bende hasarı yanlış görmüşüm
Metin ustanın eline sağlık
Yeni işlemler ile karşınızdayızUfak bir bilgilendirme yapayım, çizik tarzı göçüklerde hasarı çıkartırken sacda genleşme olup şişkinlik meydana geliyor. Bunu da zımpara ile ezip ince macun ve rutuş yapmamız gerekiyor. Beyaz golfun sağ arka kapısındaki hasarda çiziğin sol bitiş tarafında bu işlemi uyguladık. Fotolarda rutuşu meydana çıkaramadım ne yaptıysam ama bilgilendirme amaçlı belirtmek istedim. İzsiz hiçbirişin olmayacağınıda tekrar belirteyim her gelen müşterimize söylüyoruz gerçi
Buyrun yeni uygulamalar
Öncesi
Sonrası
Öncesi
Sonrası
Öncesi
![]()
Öncesi
Sonrası
Öncesi Bu hasarımızda rutuş uygulanmıştır.
Sonrası
Öncesi
Sonrası
Öncesi
Sonrası
Bu da Amg sinyali montaj uygulaması
Bu da çalışırken ufak bir video instagram ile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)