App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Vallahi helal olsun iscilik muhtesem gozukuyor. Hakikaten sanat yapiyorsunuz.
Tekrar baktimda resimlere Babaniz x-men deki magneto sanirim![]()
74 model sehpa...
Resimleri görünce arabayı autokinge verdime pişman oldum ufak tefek göçükler izler yüzünden lokal boya yaptırdıgıma pişman oldum...
Elleri dert görmesin ustamızın...
/// Swap 30
magneto yorumuna kahkaha attım
ellerine sağlık babanın, lafta değil harbiden USTA
birde çırak kabul ediyormu bizim yeğenleri döve döve getireyim![]()
Melihcim elinize sağlık çok güzel işler çıkartmışsınız. Hani otoparkta kapı açarken yandaki araba vurur ufacık göçükler olur ya, onlardan 5-6 tane düzeltsek maliyeti ne olur, öm atabilirsin![]()
Ustanın ellerine sağlık...
Böyle ustalar oldukça bizlerin sırtı yere gelmez. Allah kimseyi servisin eline düşürmesin![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
babaya saygılar , on numara işçilik , melih ulaşım bilgilerini alabilirmiyim ö.m olarak, bir kaç işim düşebilir kendisine .
Helal olsun resimler muazzam görünüyor, inşallah ben de bu hafta uğramayı düşünüyorum..
Ancak bi mahsuru yoksa fiyatlarla ilgili kabaca bilgi almamız mümkün mü ? Bu konu da hiç bilgim yok o yüzden soruyorum.. yani 10 tl mi 200tl mio kadar bilgisizim..
Birde kapı hasarı için kapı içi sökülüyor, yada bagaj içi sökülüyor doğru mu ??
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
hay maşallah o nası bilekmiş ip gibi olmuş tüm göçükler![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Ellerine Kollarına Sağlık Babanın Gerçekten Muazzam İşler Çıkarmış Şimdi Anladık Senin Araçlar Nasıl Orjinal![]()
Şaka Bir Yana Antep'dede Var Böyle Bir Usta Sıfır Passat CC Tırdan İndirirken Kapısına Vurmuşlardı Aynen Böyle Bir İşlem Yaptı Gözlerimize İnanamadık Resimlerin Hepsinde Babanın Alın Teri Emeği Var Ellerine Sağlık Hayırlı İşler..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)