App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şaşırdım açıkçası. Maşallah, usta ellere.
Teşekkürler sağolun![]()
Melih Babanın ellerine sağlık eskiden böyle El sanatları vardı ustalık vardı her şey daha kıymetliydi Şimdi sök at devri![]()
Böyle ustalara çok ihtiyacımız var ama ne kıymet var nede yerini alabilecek nesil...
Babaya sor çıraklık dönemi nasıl geçmiştir. şimdi ise çıraklara bırak birşey demeyi usta arz ters baksın ne baktın diye dönüp gidiyor... böylelikle ustalıkta sanatta bitiyor. Baban ve yakın kuşakları sanatın son eserleri allah hepsine uzun ömür versin
Abicim teşekkür ederim. 11 yaşında 11 zayıf gelince rahmetli maşayı gösterip amcamın yanına göndermiş babamı. O gün bugündür çekiç atıyor. Ne varsa eskilerde var demişler ne güzel demişler. Şimdiki dönemde çırak muhabbetine gelirsek ben 23 yaşındayım kanal d de çalışıyorum gece vardiyasında, gündüzleri gidiyorum ben çıraklık yapıyorumMalesef herkes işin çakallığında sanat öğrenmekten ziyade. Çok çırak geldi gitti babadan ama malesef birşey çıkmadı. Bir kalfası vardı Zafer abim şuanda kendi dükkanı var arka sokağımızda onunda cekici iyidir. İki kardeş birbirilerine çıraklık yapıyorlar söküyorlar takıyorlar. Çekici bir tek babam atıyor amcamdan geçmiş artık
![]()
okul döneminde çok haylazlık yapınca bende uzun yıllar çıraklık yaptım yeri geldi azar işittim yeri geldi dayak yedim bazende kaçtım eve geldim her seferinde de babam o ustan senin deyip geri gönderdi Şimdi o işi yapmıyor olsamda uzun süre sonra o sanatı en iyi şekilde öğrendim bugün biliyorumki elimde Altın bir bileziğim var allah kötü gün göstermesin ama onun sayesinde de aç kalmam
Melih abi daha öncede demiştim fakat tekrar söylemek geldi içimden
Babanın eline koluna ayağına sağlık... Allah uzun ömürler versin, Böyle bir usta böyle bir yetenek zor gelir kolay kolay bulunmaz!!!
Yaptığı işler inanılmaz derecede güzel gerçekten.
Yani Allah korusun fakat olurda aracıma bir şey olursa sırf bunun tamiri için bile İstanbula gelmeyi düşünürüm, Veya olmadı sizi buraya davet ederim misafirim olursunuz 1 hafta
Tekrar emeğinize sağlık, Bol kazançlar hayırlı işler![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Metin abi gercekten sanat isi yapiyo onun yaninda esnafligi gercekten mumla aradigimiz guzellikte muhabbeti samimiyeti cok hos eline bilegine saglik metin abinin. Adasimda cok iyidir![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
babaniz gercek zannatkar, ellerine saglik....
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)