App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
melih hocam merhaba, benim aracım resimde kırmızyla belirlediğim yerlerde çok hafif 2 tane göçük var. aslında belli belirsiz, dikkatli bakmadıkça yada elle dokunulmadıkça belli değil. sanırım yumruk vurmuşlar, en ufak bir çizik felan çok çünkü. bursada 1-2 yere gösterdim ordaki sacın sert olduğu için heryerin yapamayacağını sölediler. autoking'i tavsiye ettiler ancak internette duyduklarımdan sonra asla götürmem arabamı oraya. sadece soruyorum oradaki hafif göçükler düzeltilebilir mi? çekme yöntemi ile felan?
ya bende getırmek ıstıyorum ama malıyetten cok korkuyorum acıkcası ogrencıyım ıyı kotu bır araba aldım ama ıste bagajın orda ufak bır yer var aracımdakı sorun burda
pmle fıyat yada gorus bıldırırsenız getırmek ısterım?
2 yeni iş ile tekrardaNN karşınızdayım1.si yağlı çekiç gene. 2.si ise boyasız çamurluk açma
İce nickli Cüneyt abimizin Suprasını yaptık geçen Cumartesi. Umarım memnun kalmıştır. Tam oranını bilemiyorum kaç cm açıldı malesef ben dükkanda değildim işteydim. Supranın resimlerini sırayla atıyorum fotolardan pek belli olmuyor ama
Civic Yağlı Çekiç
Öncesi
Sonrası
Supra Boyasız Çamurluk Açma
Bonuslar
![]()
O nasıl bir motor o nasıl bir filitre .Kocaman Maşallah. Bu arada babanız civicde yine herzamanki gibi sanatını konuşturmuş![]()
Metin abinin ellerine sağlık.Fotolardan belli olmasa da 2 cm yakın açtı çamurlukları.Daha test edemedim ama sürtmeyecek gibi sanki artık lastikler...
İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim![]()
Başından beri okuyorum , sanat resmen . Sanatçı baba![]()
bende yeni jantları alınca uğrayacağım sanırım yanınıza . Fakat sorularım var![]()
macun olan yer çekici vurduğun anda patlar , oralar için ne yapılıyor ? macun kazınıp düzeltilip tekrar mı macun çekiliyor. biliyorum bu işin amacı boyatmamak , soruyorum çünkü benim denk getirirsek rica edeceğim şey budur . Arka çamurluğu komple dışarıya doğru almak çekiçleyerek. , ucunu bükerek değilde. Bu arada çamurluğu boyatmaya razıyım . ikisini de problem yok . Yapılacağına kesinlikle şüphem yok ama sormak istedim sadece.
tam anlatmaya çalışıtğım değil ama benzer/örnek foto :
Arka jant ve lastikler "tamam" dedikten sonra yüksekliğin ardndan böyle bir ayar çekebilirmiyiz
Sorularınızın cevaplarını siz kendiniz vermişsinizBoyansın diyorsanız istediğiniz her şekile sokabiliriz diye düşünüyorum. Şöyle örnek göstereyim bende. Emrenin focusun çamurluk ilk biz yapmıştık.
Focus Çamurluk Genişletme | Facebook
Ben hazırladıktan sonra uğrayayım araç üzerinde konuşmak için.
Macun var biliyorum , ilk darbede patlayacak. Çamurluklarda muhtelif izlerde var boyanması sıkıntı değil. Örnek araç fotoğrafı sanırım işi kolaylaştırır. Önümüzdeki ay eğer jantlar gelirse ardından uğrayacağım .
Tam #440ıncı mesajdaki corsayla aynı yerde ondan birazcık daha buyuk bır göçük var benim arabada da, sorum o bölgelerdeki hasarlar genel olarak boyasız halledilebiliyor mu ?
Hiç boş kalmıyo galiba dükkan ? Allah daha çok versin...
Baba bana eğitim verebilir mi Melih ? Bende yapayım bu işi )))
Siyah VtecII dikkatimi çekti hiç siyahına denk gelmemişim ???
Pazartesi-Salı durgundu abi. Sigorta işleri vardı 1-2 tane. Bugün böyle bir geldi 2 tane üst üste aynı yerdenBunun dışında sigortadan yapılan araçlarda var yoğunluk var yani Maşallah diyelim
Bu işte her gün her günü tutmuyor abi bugün boğuluyorsak yarın dükkanda oturmaktan sıkılabiliriz çok değişken
Eğitim konusunda baba yardımcı olur heralde abi hehehehhe![]()
metin ustamanın eline emeğine sağlıkayrıca selamlarıı iletirsen sevinirim yavrum
106 ı bırakıcam ona bir gün çok sınır bozucu ezikler var
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)