App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Konu epey uzun olunca okuyamadm hepsini.. istanbuldasiniz, ben ankaradayim, gelip ugrayip fiyat almak isterdim ama kalkip fiyat almaya gelmek biraz tuzlu olur maaleseffiatlandirma icin bi pm almam mumkunmu? Elbette araci görmeden fiyat vermek mantiksiz olur ama bana ortalama bi fiyat yada ornegin x srkildeki bi araci y liraya, z srkildeki bi araci k liraya yaptik gb bi pm atabilirsrniz bende yaklasik biseyler olustururum kafamda diye dusunuyorum
Emeginize saglik, calismalar cok basarili masaallah..
If you have no LAG, you have no turbo..
Uzun bir ara verdik. Kendi işlerimin yoğunluğu, cooperın alım satımı uğraştırması falan derken pek ilgilenemedim burayla. Bir araç fotoları mevcut sadece bunun dışında birkaç tane ufak tefek olmuş ama ben dükkanda olmayınca kimsenin aklına fotoğraflamak gelmiyorUstamızda pek iyi fotoğraflayamamış ama gene de az çok belli oluyor. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Öncesi
Sonrası
![]()
birşey sormak istiyorum bu honda gibi çamurluğu içten çekiçlenen araçların içerden pütürü zedelenmiyor mu? tekrar pütür atmak gerekmiyor mu?
işçilik çok güzel . aslında ben sizin dükkanızda araba yaptırmak çok istedim .ama kaynak yapmıyormuyoruz demiştinizbenim .çürüklerim vardı şaç kaynatılması gereken .yaptırdım ama hiç beğenmedim .pütürü çürüme acısından sordum zaten çoğu arabada arkada davlumbaz var .zedelenmiyorsa zaten sorun olmaz.
anladım kaynak yok çürük eski araba yapmıyorsunuz ama diyelim ağır hasarlı yeni araba geldi .yüzde yüz parça değişecek o zaman o arabayıda mı yapmıyorsunuz .sadece çekiçle düzelecek arabaları mı alıyorsunuz.
Metin Abi ile bugün tanıştım ben de adamın kralıymış
Sohbet muhabbet on numara, işçilik direk 100 numara.
Egsoz ucu eğilmişti, egsozcuların bile düzeltemeyeceği şekilde.
İnce işçilikle uğraştı düzeltti, şu an hangisi eğik ayırt edemem o derece.
Zaten fotoğraflardan vs çok çok iyi bir usta olduğu anlaşılıyordu, canlı canlı çalışmasını görünce iyice takdir ettim.
Allah bol kazanç versin, herkese tavsiye ederim. Adam sihirbaz gibi
Melihim R56 da şahane, güle güle güzel günlerde kullan kardeşim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Allah razı olsun abicim çok çok teşekkür ederim hem babam adına hem kendim adına. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya calışıyoruz böyle güzel geri dönüşler almak inan ki çok mutlu ediyor insanı. Sohbete muhabbete her zaman beklerim abim dükkanı öğrendinAllah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin abi
Çok teşekkürler sağolasın![]()
konuyu gördüğümden beri x5 in bagajın yarısını boşa boyattık diye üzülüyorum.. her baktığımda daha da üzülüyorm vallababaya maşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)