App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Önceki aracımda 3 - 4 yerdeki ufak eziklikleri kozyatağı carrefour'un bahçesinde (speedy) bahattin usta'ya düzelttirmiştim, çok memnun kaldım ama onun tekniği daha farklı sanırım. O sıcak silikon yapıştırıp çektirmek için kancamsı bir şey takıyor ezik yere ve daha sonra çekiyor. Onda da boyanın biraz matlaşması ve akabinde pasta cila yapılması gerekiyordu. İki teknik de çok başarılı ve son derece makul. Bizim gibi titz adamlar için hele biçilmiş kaftan.
bu yağlı çekiçle yapılan işlemde boya makinesiyle ölçtüğümüzde makine boyalı olarak gösteriyor mu işlem görülen yeri?
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Teşekkürler sağolun. Söylediğiniz sistem son zamanlarda türeyen boyasız göçük düzeltme adı altında yapılan işlem. Bizim yaptığımız işlemde sadece göçüklere değil çarpıklara da mdahele edebiliyoruz. Dayama ve çekiç bizim temel araçlarımız
Pm atıyorum.
Cevabı verilmiş. Boya makinasına da hiçbir zaman güvenmeyim dip not.
telefon numarasi yok mu ben mi goremiyorum?
Experience is what you get when you don't get what you want.
eline emeğine sağlık ustamızın gerçekten neleri başarbildiğini canlı canlı gördüm gerekirse dükkanda 5 saat çekiç sesleri gelir ama o parça ok gibi çıkar![]()
Merhabalar... Ben de Ankara'dan gelebilirim.. Avuç içi kadar bi işlem söz konusu olacak. Özelden fiyat ve adres/tel. bilgilerini de alabilir miyim?
tıguan bızımmetın usta benı fırcalıya fırcalıya
sıfır hale getırdı camurlugumuzu
soyle ornek vereyım sırınevlerde meshur bır gocukcu var oraya goturduk yakın dıye. adam bu boyanmadan olmaz dedı. metın usta anasını aglattı
adam manyak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)