Ürünü set halinde (boya temizleme sütü, boya koruma ve şampuanı) yaklaşık 2 sene önce Atas'dan almıştım. Bir kere Subaru'da denemiştim, o zaman video çekmemiştim, bu sabah biraz erken kalkıp ürünü üvey evlat Duster'a uyguladım. Çok bekletmeye gelmeyen bir ürün, biraz sür-sil tarzı bir uygulaması var, pasta tipinde olunca makina ile de uygulanabiliyor ama ben elle uyguladım. Çok canım sıkılırsa yıkayıp bir katta makina ile uygulama yapabilirim![]()
Setin fotoğrafı ahanda bu;
Halen atas veya erdemboya'da satılıyor mu bilmiyorum ama bu iki yerde bulamazsanız asıl kaynağı aşağıdaki lnktir
autoprofishop.de - Profi Nano Lackversiegelung Profi Nano Lackversiegelung 21300
Aynı markanın jant koruma setide var, onu da uygulamıştım, bulursam videosunu onu da buraya yapıştırırım, uygulaması kolay ve ömürlü ürünlerdir. Ancak boya için nano cilanın çizilmelere karşı dayanımı olup olmadığını bulamadım, muhtemelen çizilmelere karşı çok dirençli değildir. Ama aşağıdaki sheeting videosundan da göreceğiniz üzere, suyu üzerinde tutmuyor. Hafta içi perşembe yağmur gösteriyor, yağış olursa birde yağmur altında videosunu çeker paylaşırım.
Caremaxx nano paint sealant sheeting - YouTube