Maşallah, iş içinize sinmiş sanırım en önemlisi o :)
Bir kaç ay sonra güzel bir detaylı çalışmayla nokta olur artık.
Printable View
Maşallah, iş içinize sinmiş sanırım en önemlisi o :)
Bir kaç ay sonra güzel bir detaylı çalışmayla nokta olur artık.
boya anlamında tam istediğim gibi oldu parlaklık ve de rengi, ama artık ciddi bir zımpara ihtiyacı var, o kadar dikkat etmemize rağmen üzerinde ufak tozlanmalar oldu 20-25 adet... zımpara rahat söker 1200-1500-2000 yaptırıp pasta yapılması lazım...
Dikkat ettimde boyacilar ne maske, ne özel kıyafet, ne de saçlarini kapatacak bone takiyorlar. Bu tarz önlemler olmadan boya yapmak ne derece sağlikli olur boya için bilemiyorum en ufak saç teli bile boyaya yapissa sknti olur. Bir dahaki sefere dikkat edin bence :)
abi hadi gözün aydın maşallah fotolar fazla açıklıyıcı değil aslında parlaklık tam belli olmamış yakından çok daha güzel durduğuna eminim zımpara pastadan sonra çok daha göz alıcak çok merak ediyorum güneşteki yansımaları
Abi iste o tozlanma normal kiyafetle iceri girmekten tumum giymemekten ve firin filtrelerinin degismedigi icin yeterince emis yapamamasindan kaynaklaniyor. Olsun problem degil hepsi hallolur :d
Iste simdi birde isin bu yuzu var. Maskesi.boya, vernik, macun astar zimparasi vs yapmak insan sagligi acisindan okadar tehlikeliki ama gel gor bunu ustalara anlatamiyorsun. Hatta birtane gordugumu soyliyim adamlar emis olamadan Impara makinesi kullabiyor, etraf toz duman maska kullanan yok, sonra diyorlar hadi abi gel sigara icelim ??? Ya sen zaten butungun o tozu soluyorsun ustune molada sigara iciyorsun, dedimki sanirim saf oksijeni birtek uyurken aliyorsun ???
Uygulama icinde dedigin gibi sac dussun vernik asamasinda hop bastan tekrar yapican.
iş güvenliği konusunda ihtisas yapmış biri olarak bu duyarsızlıklar beni de çok kızdırıyor ama nafile, kafalardaki o zihniyeti kırmak çok zor...
Abi aslında zor degil o zihniyeti kırmak yaptırmyın oraya koca ankarada o isi bu sekilde yapacak bi adam yok mu yahu ?
Bu arada hayırlı olsun istediginiz gibi olduysa en buyuk mutluluk :)
sabah 8 de başlıyacağız diye konuşmama rağmen 1 saat önce başlamışlar işe, sanırım bunaldılar benden :) ben daha siyah olup da toz gelmeyen bir görmedim açıkçası ama engelleme yolları varken bittikten sonra zahmet çekmeyi tercih ediyorlar ne yazık ki... portakallaşmayı engelleyemedikleri için zımpara zaten şarttı, SULTANOĞLU arkadaşımızın bahsettiği 'çizilmez' verniği o nedenle tercih etmedim, kendisinin dediği gibi 'hastane sterilliği' çok zor olay...
Güzel olmuş Bülent, güle güle kullan. En önemlisi senin içine sinmiş olması, iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.
fırından hala çıkartmadık tam kurumadı çünkü sanırım sabahlayacak orada...
Renk çok net anlaşılmasa da oldukça güzel görünüyor..
Zımpara ve boya düzeltme konusunda her zaman yardıma hazırım..
Daha önce bir kaç defa buna benzer boya düzeltme uygulamaları yapmıştım.. Biraz zahmetli ama sonuç çok keyifli oluyor..
Peugeot 206GTI -Komple Zımpara ile Boya Düzeltme ve Koruma- ~200 Foto
Hocam son durum nedir? Gün ışığında çekilmiş net fotoğraf cekebildiniz mi?
selamlar, 2 gün arabama hiç dokundurtmadım, daha bu gün içini toplamaya başladılar, hava kapalı olduğu dışarı çıkartmadım daha, haftasonuna bitmiş fotoları koyarım inşallah...
Allah yardımcın olsun abi 1-2 tadımlık foto bekleriz bitene kadar :)
teşekkürler, yüzey temizliğini de adam gibi yapabilirsek 10 üzerinden 9 mutlu olacağım o da yeter bana :)